Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. Wij kunnen hiervan afwijken als wij de materialen zelf op een aan- of afvoerdag nodig hebben.

Koelkasten huren voor een cool feestje

Partytime! Maak van je feest een onvergetelijke happening. Het serveren van koele drankjes en knap getapte biertjes hoort daar natuurlijk bij. Huur tegen aantrekkelijke tarieven een grote koelkast met glazen deur of een steigerhouten bar compleet met koelkasten en flessennest.

 • Bekijk  koelkast glasdeur

  Koelkast met glasdeur

  Huur
  € 36,00 (excl. btw) ( € 43,56 incl. BTW)
 • Bekijk  Grote waterfles van glas met tapkraan

  Watertap 8 liter

  Huur
  € 12,50 (excl. btw) ( € 15,13 incl. BTW)
 • Bekijk  flessennest 2 koelkasten

  Flessennest + 2 koelkasten

  Huur
  € 60,00 (excl. btw) ( € 72,60 incl. BTW)
 • Bekijk  ruw houten bar met koelkasten

  Ruw houten bar met koelkasten

  Huur
  € 125,00 (excl. btw) ( € 151,25 incl. BTW)
 • Bekijk  Bar met koelkasten flessennest wit steigerhout

  Bar met koelkasten flessennest wit steigerhout

  Huur
  € 125,00 (excl. btw) ( € 151,25 incl. BTW)

Natuurlijk adviseren wij je graag. Onzeker over hoeveel drank er nodig is voor je feest? Gasten die wijn of frisdrank drinken, nuttigen op een feest van vijf uur ongeveer een liter per persoon. Zo reken je eenvoudig uit hoeveel koelcapaciteit je nodig hebt. Bij Ome Piet hebben wij alles in huis voor jouw geslaagde opening, première, zakelijk evenement of verjaardag. Proost!

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid