Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Ombouw Après ski bar

Voorzetbar van ruw hout.
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 75,00 (excl. btw) ( € 90,75 Incl. BTW)
Ombouw Après ski bar kan alleen besteld worden in veelvoud van 1
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Zelf ophalen/terugbrengen magazijn Alkmaar € 0,00
 • Bezorgkosten op aanvraag

Deze barombouw is een leuke oplossing om van je eigen biertap een echte Après ski bar te maken.
Aan de binnenkant is-ie 220 cm. Genoeg ruimte dus voor een mobiele bar. Maar je kan er natuurlijk ook andere apparatuur in zetten. Als DJ-booth bijvoorbeeld. We kunnen er zelfs een werkblad bij leveren waar je van alles en nog wat op kan uitstallen. Of wat dacht je van een uitgifte balie in Après ski stijl. En niet te vergeten als voorzetbar op een oktoberfest. 

De voorzetbar is gemaakt van ruw hout (schaaldelen). Het wordt in losse delen geleverd. De grootste onderdelen zijn 250 cm lang. Dit zijn onder andere het dakje en het werkblad.
Even voor de duidelijkheid: het werkblad is een breed blad dat in de ombouw komt te liggen. De smalle plank die  op de voorkant van de barombouw zit een noemen we een barblad.

Als het met de lift naar boven moet is het wel handig om eerst de lift even op te meten. Met de trap naar boven brengen is lastig en kunnen wij niet voor je doen. Het monteren gaat makkelijk, de onderdelen in elkaar klikken, pen erdoor en klaar. Gereedschap heb je niet nodig.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Après ski bar met biertap

  Après ski bar met biertap

  Huur € 125,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Ruw houten bar met koelkasten

  Ruw houten bar met koelkasten

  Huur € 125,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Palletbar ombouw 240 cm

  Palletbar ombouw 240 cm

  Huur € 65,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid