Uitklapbare mobiele bar

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Zelf ophalen of laten bezorgen
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 18 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 65,- excl. BTW
  •   € 78,65 incl. btw
Aantal:
- +

Uitklapbare mobiele bar

Deze bar is geschikt voor zowel kleine als grote feesten. Ingeklapt is hij slechts 100cm breed, voor grotere feesten en evenementen is de bar uitklapbaar tot 150cm of 200cm. De bar voorzien van een spoelbak en lekblad waar je de glazen op kunt zetten. De koelcapaciteit is 100 liter per uur. 

Vervoer mobiele bar

Wij komen de bar graag bij je langs brengen, je kunt er echter ook voor kiezen om de bar zelf op te komen halen. Houd er echter wel rekening mee dat deze bar te zwaar is om in een aanhanger te tillen, je hebt een auto met laadklep nodig. 

Bier voor bij de mobiele bar 

We verkopen verschillende soorten bier. We hebben ons eigen unieke Ome Piet bier of je kunt kiezen voor het traditionele Amstel of Heineken.

Andere barren

Naast deze mobiele bar kan je bij Ome Piet nog vele andere barren huren. De mobiele bar is het kleine broertje van de uitklapbare mobiele bar. Voor een stoere maar stijlvolle bar moet je de bar van wit steigerhout huren. Voor een unieke bar die een onuitwisbare indruk zal maken kies je voor de Après-ski barbruine bar of de aloha bar.

Uitklapbare mobiele bar

X

Maak je feest compleet met deze producten