Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Café tafel en stoelen

Donkerbruine houten kroegtafel met stoelen

Meer afbeeldingen

 • Café stoelen en tafel met ouderwets kleedje en bloempotje
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 37,50 (excl. btw) ( € 45,38 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Gezelligheid is troef in een Hollands bruin café. De inrichting doet een beetje denken aan een ouderwetse huiskamer. De aankleding bestaat meestal uit donkerbruine tafels en stoelen vaak met oubollige kleedjes en plantjes in koperen bloempotjes.

Houten caféstoelen en tafels horen dus helemaal in het bruine kroeg thema Of je nu de sfeer van een Amsterdams bruin café of een Hollandse dorpskroeg wilt creëren, bruine cafétafels en stoelen horen daar gewoon bij. Ze zijn trouwens ook reuze handig als je een Pubquiz organiseert. Op je werk, bij je thuis of waar je maar wilt.

Om de sfeer compleet te maken is het leuk om de ruimte verder aan te kleden met rekwisieten. Hang bijvoorbeeld een paar nostalgische schilderijen op. “De Zigeunerin” en “Dorus Rijke” (de beroemde zeeman met zuidwester) mogen eigenlijk niet ontbreken. Een oud blaasinstrument of oude scheepsbel passen ook prima in het plaatje.

De bruine kroeg tafel met 4 stoelen verhuren we als set. De tafel is 76 cm hoog (eettafel) en het blad 80 x 80 cm. De stoelen zijn niet stapelbaar en passen niet in een personen- of stationwagen. Het beste is een bestelauto waar ze rechtop in kunnen staan. Of je laat ze door ons bezorgen dat is nog makkelijker.

Voor de doorgewinterde kroegtijgers die liever hoger zitten kan je ook bartafels met barkrukken huren. Uiteraard ook in de donkerbruine notenkleur. Zowel de hoge als de lage tafels zijn ook goed te gebruiken in een saloon op een Western party.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Pokerbar met 4 barkrukken

  Pokerbar met 4 barkrukken

  Huur € 30,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Perzisch tafelkleedje

  Perzisch tafelkleedje

  Huur € 7,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Koperen bloempot met plantje

  Koperen bloempot met plantje

  Huur € 7,50 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid