Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Decorpaneel Bruine kroeg

Decor wand voor bruine kroeg
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 22,50 (excl. btw) ( € 27,23 Incl. BTW)
Decorpaneel Bruine kroeg kan alleen besteld worden in veelvoud van 12
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
Bezorgkosten
 • Zelf ophalen/terugbrengen magazijn Alkmaar € 0,00
 • Bezorgkosten op aanvraag

Decorwanden om op je eigen locatie een Bruine kroeg te creëren. 

Er zitten spijkers in de wanden waar je bijvoorbeeld ouderwetse schilderijen aan kan ophangen. Of andere decoraties die bij de aankleding van een bruin café horen. Heb je al gekeken naar de rekwisieten die je allemaal kan huren? Daar zitten hele leuke items tussen.

Om het sfeertje compleet te maken hebben verhuren wij ook originele kroegtafels met thonet barkrukken en lage café tafels met  stoelen

De panelen zijn 120 cmbreed en 225 cm hoog. De huurprijs is per paneel. Op de foto staan 4 panelen in een hoekopstelling. 

 

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Pokerbar met 4 barkrukken

  Pokerbar met 4 barkrukken

  Huur € 30,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Perzisch tafelkleedje

  Perzisch tafelkleedje

  Huur € 7,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Koperen bloempot met plantje

  Koperen bloempot met plantje

  Huur € 7,50 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid