Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Decordoek "Monument Valley"

Western decordoek Monument Valley met rode rotsen
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Zelf ophalen/terugbrengen magazijn Alkmaar € 0,00
 • Bezorgkosten op aanvraag

Themadecor voor western party

Een feest in western thema organiseren is toch nét even wat origineler. En wat is er nou leuker dan een cowboy feest? De juiste kleding uitzoeken is niet moeilijk. Bij Ome Piet verhuren we de leukste decoratie. We trappen alvast af met dit fantastische decordoek waarop de typerende rode rotsen van het wereldberoemde Monument Valley zijn afgebeeld. Breng de juiste ingrediënten samen en een geslaagd feest is bijna gegarandeerd. Dankzij dit decor breng je het Wilde Westen naar de Hollandse polder. Dit doek vormt een uitstekende start van jouw wild West party.

Country- en western decordoek huren

Veel films uit het Wilde Westen zijn opgenomen met Monument Valley op de achtergrond. De herkenbare rotsformaties uit de Sonorawoestijn zijn het iconische beeldmerk van vele films geworden. Ze hebben bijgedragen aan het enorme succes van de wildwestcultuur. Wanneer je kijkt naar het doek dan zie je in de verte haast wildwesttaferelen. Daarom brengt dit doek direct sfeer op elke country- en western party. Het roept herkenning op en maakt je feest, samen met de overige decoratie en themakleding, tot de ultieme westernbelevenis. Met het decor breng je buiten naar binnen. Zo geef je je gasten in een sfeervolle feestzaal toch nog het gevoel buiten te zijn.

Cowboy feest? Kies dan ook voor…

Hoewel een sfeervol en toepasselijk decor een uitstekende start is van het in thema brengen van je feest, ben je er dan natuurlijk nog niet. Voor een themafeest in wild west stijl kan je nog veel meer decoraties huren. Bij Ome Piet vind je álles wat je nodig hebt. Zadels, cactussen, bars, tafels, krukken, banken en nog veel meer. Je maakt het zo groot en uniek als je zelf wilt. Van een klein feest met themadecoraties, tot een compleet feest in thema voor honderden gasten. Maar houd ze in de gaten… want er willen nog wel eens bandieten opduiken in de saloon.

Opbouw
Het decordoek Monument Valley wordt geleverd met een frame waaraan je het doek kunt bevestigen. Twee personen doen dit eenvoudig. Het frame wordt bevestigd aan drie staanders, met elk een grondplaat. Twee liggers houden de staanders op hun plek, terwijl je het doek tussen de staanders spant met elastieken. Het doek zelf wordt opgerold in een koker geleverd.

Details
Afmeting gebruiksklaar 6 x 3 meter
Afmeting transport Doek opgerold in koker van 3 meter en tas van 2 meter met statieven
Wat heeft u zelf nodig Niets. Wordt inclusief ophangsysteem geleverd.
Hoeveel personen nodig voor opbouwen 2 personen

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Rond dienblad

  Rond dienblad

  Huur € 1,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Zadel (decoratie)

  Zadel (decoratie)

  Huur € 15,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Koeienhuid (decoratie)

  Koeienhuid (decoratie)

  Huur € 19,50 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid