Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Decordoek "Arizona desert"

Decordoek met cactus landschap voor western feest
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Decor in thema voor country en western party huren

Een feest in thema is haast een gegarandeerd succes. Zeker als het thema goed gekozen en uitgewerkt is. Western stijl is een geliefd thema op feesten en bij Ome Piet kan je alle aankleding en decoraties huren. Om te beginnen met een grandioos decordoek waarop de Sonorawoestijn van het middenwesten van de VS is afgebeeld. Met het juiste decor begint je feest alvast goed en valt de rest vanzelf op zijn plaats. Zeker als je je feest verder aankleedt met de western decoraties van Ome Piet, waarvoor je zo nog wat suggesties leest.

Decordoek met catussen huren

Het genre Wilde Westen en de vele films die zij heeft voortgebracht danken hun succes niet alleen aan spannende verhalen vol actie. Juist die unieke countrysfeer doet mensen soms verlangen naar dat zij zelf rondhangen in de saloon, wachtend op bandieten. Met het decordoek Arizona desert richt je jouw bar in tegen de achtergrond van het woestijnlandschap met catussen zoals je dat vindt in de staten New Mexico, Colorado en Arizona. En dat zonder überhaupt naar buiten te hoeven. Want met dit indrukwekkende decor van maar liefst zes meter breed geef je je gasten in de feestzaal toch het buitengevoel.

Western feest organiseren? Huur dan ook…

Natuurlijk is je feest nog niet compleet met het juiste decor. Op een geslaagde country en western party vind je nog veel meer decoraties in western thema. Denk aan de bar, de planten en de (sta)tafels. En bovenop dat alles biedt Ome Piet nog enkele andere verrassende en originele attributen aan ter verhuur, zodat jouw themafeest helemaal snor zit. Wat resteert is de drank, muziek en de gasten. Maar dat zal met zo’n aankleding toch geen probleem zijn?

Decor opbouwen

Wil je een decordoek of andere decoraties huren? Dan brengen en halen wij het op locatie. Het decordoek Arizona desert leveren wij met een frame waaraan het doek opgehangen en gespannen wordt. Dit frame bestaat uit drie staanders met bijbehorende grondplaten en twee liggers. Het doek zelf wordt met elastiek gespannen op het frame zodat het geheel er goed bijhangt. Het opbouwen is zo voor elkaar en vereist hoogstens twee personen.

Details
Afmeting gebruiksklaar 5 x 2,5 meter
Afmeting transport Doek wordt geleverd in transportkoker van 300 cm
Wat heeft u zelf nodig Niets. Wordt inclusief ophangsysteem geleverd.
Hoeveel personen nodig voor opbouwen 2 personen

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Decor Warme bakker

  Decor Warme bakker

  Huur € 50,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Zadel (decoratie)

  Zadel (decoratie)

  Huur € 15,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Cactus (kunst) 170 cm

  Cactus (kunst) 170 cm

  Huur € 19,75 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid