Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Glaswerk en koelkasten huren voor een cool feest

Glaswerk huren doe je bij Ome Piet verhuur en partyservice. Ome Piet biedt je een ruime keuze aan bier, glaswerk, koelkasten, ijsemmers, dienbladen en benodigdheden om warme dranken te serveren. Kortom, wij hebben alles in huis voor jouw geslaagde opening, première, zakelijk evenement of verjaardag.

Jouw feest begint bij Ome Piet:

       ✓ één leverancier voor al je feestbenodigdheden
       ✓ niet zelf sjouwen met fusten, taps, glaswerk en koelkasten
       ✓ aantrekkelijke tarieven

 • Bekijk  Amstel bier 50 liter

  Amstel bier 50Lt

  Koop
  € 137,80 (excl. btw) ( € 166,74 incl. BTW)
 • Bekijk  Ome Piet Bier 50 liter

  Ome Piet Bier 50Lt

  Koop
  € 76,20 (excl. btw) ( € 92,20 incl. BTW)
 • Bekijk  bierglas groot 28 cl

  Bierglas groot 28 cl

  Huur
  € 0,12 (excl. btw) ( € 0,15 incl. BTW)
 • Bekijk  bierpul

  Bierpul

  Huur
  € 0,50 (excl. btw) ( € 0,61 incl. BTW)
 • Bekijk  Wijnglas Savoie 19 cl

  Wijnglas Savoie19cl

  Huur
  € 0,15 (excl. btw) ( € 0,18 incl. BTW)
 • Bekijk  Melkbeker wit

  Melkbeker

  Huur
  € 0,20 (excl. btw) ( € 0,24 incl. BTW)
 • Bekijk  Theeglas

  Theeglas

  Huur
  € 0,20 (excl. btw) ( € 0,24 incl. BTW)
 • Bekijk  kop en schotels, koffiekopjes

  Kop en schotels

  Huur
  € 0,30 (excl. btw) ( € 0,36 incl. BTW)
 • Bekijk  dienblad hoge rand

  Dienblad met hoge rand

  Huur
  € 0,75 (excl. btw) ( € 0,91 incl. BTW)
 • Bekijk  IJsemmer

  IJsemmer

  Huur
  € 2,25 (excl. btw) ( € 2,72 incl. BTW)
 • Bekijk  doorzichtige wijnkoeler huren

  Wijnkoeler transparant

  Huur
  € 1,75 (excl. btw) ( € 2,12 incl. BTW)

Premium bier van Ome Piet - natuurzuiver gebrouwen

Bestel ook het premium bier van Ome Piet! Natuurzuiver gebrouwen en van excellente kwaliteit. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor fusten van Amstel en Heineken. Hoeveel bier je nodig hebt voor een feest? Op een feest drinkt gemiddeld de helft van de gasten bier. Voor deze gasten rekenen wij ongeveer 2 liter per persoon (voor een feest van 4-5 uur). Gasten die liever wijn of frisdrank drinken, nuttigen ongeveer een liter. Houd wijn en fris lekker koel in een gehuurde koelkast van Ome Piet. Koop je bier bij Ome Piet? Dan ontvang je gratis koolzuur, een spoelborstel, spoelglans, een bierafstrijker en bierviltjes. Proost!

Dien de versgetapte pilsjes keurig op met een dienblad uit het assortiment van Ome Piet. Al nagedacht over biertafels om gezellig te zitten? Of blijf je liever staan aan een statafel?

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid