Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Dienbladen huren voor een knap opgediend feest

Jouw feest begint bij Ome Piet. Geeft je binnenkort een feest en zoek je een leverancier voor alle benodigdheden? Van dienbladen huren tot complete decors en meubilair.

Om jouw gasten optimaal te bedienen is het handig om representatieve dienbladen te huren. Wij hebben ze! Natuurlijk ook met anti-sliplaag.

 • Bekijk  dienblad hoge rand

  Dienblad met hoge rand

  Huur
  € 0,75 (excl. btw) ( € 0,91 incl. BTW)
 • Bekijk  dienblad met lage rand

  Dienblad met lage rand

  Huur
  € 0,75 (excl. btw) ( € 0,91 incl. BTW)
 • Bekijk  rond dienblad zwart

  Rond dienblad

  Huur
  € 0,75 (excl. btw) ( € 0,91 incl. BTW)
 • Bekijk  dienblad rechthoekig zwart

  Dienblad 1/1GN

  Huur
  € 0,95 (excl. btw) ( € 1,15 incl. BTW)
 • Bekijk  Oud metalen wijnrek

  Wijnrek

  Huur
  € 17,50 (excl. btw) ( € 21,18 incl. BTW)
Onze tarieven zijn aantrekkelijk en we zorgen ervoor dat je de dienbladen en alle andere benodigdheden tijdig in huis of op de gewenste feestlocatie hebt. En meedenken… dat vinden wij heel normaal!
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid