Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Warmhoudapparatuur huren: voor een geslaagde maaltijd

Jouw buffet op een verbluffende wijze presenteren? Dat lukt door warmhoudapparatuur te huren bij Ome Piet Verhuur.

Succesvolle evenementen en geslaagde bedrijfsfeesten kunnen niet zonder een lekkere warme hap. Houd jouw buffet op temperatuur met onze chafing dish, voedselpannen en soepketels.

 • Bekijk  chafing dish

  Chafing dish Gn 1/1

  Huur
  € 11,50 (excl. btw) ( € 13,92 incl. BTW)
 • Bekijk  chafing dish

  Chafing dish Gn 1/2

  Huur
  € 7,50 (excl. btw) ( € 9,08 incl. BTW)
 • Bekijk  bain marie

  Bain marie

  Huur
  € 19,50 (excl. btw) ( € 23,60 incl. BTW)
 • Bekijk  soepketel oudhollands

  Oudhollandse soepketel

  Huur
  € 15,00 (excl. btw) ( € 18,15 incl. BTW)
 • Bekijk  inzetbak 1/1

  Inzetbak Gn 1/1

  Huur
  € 2,00 (excl. btw) ( € 2,42 incl. BTW)
 • Bekijk  inzetbak 1/2

  Inzetbak Gn 1/2

  Huur
  € 1,50 (excl. btw) ( € 1,82 incl. BTW)
 • Bekijk  inzetbak 1/3

  Inzetbak Gn 1/3

  Huur
  € 1,25 (excl. btw) ( € 1,51 incl. BTW)
 • Bekijk  inzetbak 1/4

  Inzetbak Gn 1/4

  Huur
  € 1,00 (excl. btw) ( € 1,21 incl. BTW)
 • Bekijk  brandpasta chafing dish

  Brandpasta voor chafing dish

  Koop
  € 2,00 (excl. btw) ( € 2,42 incl. BTW)
Ome Piet biedt je naast apparatuur een ruime keuze aan servies, bestek, serveerschalen en bereidingsapparatuur. En natuurlijk vele andere feestbenodigdheden zoals dranken, decors en meubilair. Kortom, alles voor jouw geslaagde diner, gezellige barbecue, spetterend evenement of bedrijfsfeest.
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid