Partyverhuur|Horeca verhuur|Evenementen service|Voor particulier en bedrijf

0

Voor de transportkosten ontvangt u van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het minimumtarief voor Alkmaar is € 17.50. Het tarief voor overige plaatsen wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke u wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. Wij kunnen hiervan afwijken als wij de materialen zelf op een aan- of afvoerdag nodig hebben.

Bestek huren voor jouw feest of diner

Geef je binnenkort een groot feest en heb je extra bestek nodig? Bestek huren doe je eenvoudig bij Ome Piet. Na gebruik hoef je het bestek niet zelf af te wassen. Wel ontvangen we het bestek graag afgespoeld en gesorteerd weer terug, maar dat kunnen we je ook uit handen nemen.

 • Bekijk  lepel

  Lepel

  Huurprijs
  € 0,12 per stuk ( € 0,15 incl. BTW)
 • Bekijk  Vork

  Vork

  Huurprijs
  € 0,12 per stuk ( € 0,15 incl. BTW)
 • Bekijk  Mes

  Mes

  Huurprijs
  € 0,12 per stuk ( € 0,15 incl. BTW)
 • Bekijk  Theelepel

  Theelepel

  Huurprijs
  € 0,06 per stuk ( € 0,07 incl. BTW)
 • Bekijk  Gebaksvorkje

  Gebaksvorkje

  Huurprijs
  € 0,06 per stuk ( € 0,07 incl. BTW)
 • Bekijk  Sorbetlepel

  Sorbetlepel

  Huurprijs
  € 0,12 per stuk ( € 0,15 incl. BTW)
 • Bekijk  Bistro mes

  Bistro mes

  Huurprijs
  € 0,10 per stuk ( € 0,12 incl. BTW)
 • Bekijk  Bistro vork

  Bistro vork

  Huurprijs
  € 0,10 per stuk ( € 0,12 incl. BTW)
We verhuren onze messen, vorken en lepels in sets van 12 stuks. Opscheplepels gaan per stuk. Alles wordt keurig in plastic verpakt, zodat je zeker bent van optimale hygiëne. Ome Piet biedt je naast bestek een ruime keuze aan serviesgoed, warmhoudmogelijkheden, serveerschalen en bereidingsapparatuur. En natuurlijk vele andere feestbenodigdheden zoals dranken, decors en meubilair. Kortom, wij hebben alles in huis voor jouw geslaagde verjaardag, barbecue, bruiloft, beurs of ander evenement.
 
© Ome Piet Verhuur