Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Koffie apparaat huren voor de lekkerste koffie

Bij Ome Piet kan je alles huren voor een geweldig feest. Van koffiezetapparaat tot thermoskan. Van percolator tot chocolady. Met Ome Piet start je feest met een heerlijke kop koffie!

 • Bekijk  koffiezetapparaat

  Koffiezetapparaat

  Huur
  € 13,75 (excl. btw) ( € 16,64 incl. BTW)
 • Bekijk  percolator 40 kops

  Percolator 40 kops

  Huur
  € 7,00 (excl. btw) ( € 8,47 incl. BTW)
 • Bekijk  percolator 80 kops

  Percolator 80 kops

  Huur
  € 10,00 (excl. btw) ( € 12,10 incl. BTW)
 • Bekijk  percolator 100 kops

  Percolator 110 kops

  Huur
  € 13,30 (excl. btw) ( € 16,09 incl. BTW)
 • Bekijk  grote water koker

  Heet water boiler

  Huur
  € 10,00 (excl. btw) ( € 12,10 incl. BTW)
 • Bekijk  Thermos pompkan voor koffie

  Thermos pompkan voor koffie

  Huur
  € 3,25 (excl. btw) ( € 3,93 incl. BTW)
 • Bekijk  thermoskan koffie

  Thermoskan voor koffie

  Huur
  € 1,50 (excl. btw) ( € 1,82 incl. BTW)
 • Bekijk  thermoskan thee

  Thermoskan voor thee

  Huur
  € 1,50 (excl. btw) ( € 1,82 incl. BTW)

Na de koffie barst het feest los in uw prachtig aangeklede feestruimte, want met Ome Piet is uw feest tot in de puntjes verzorgd! Onze tarieven zijn aantrekkelijk en natuurlijk zorgen wij ervoor dat u alle benodigdheden tijdig in huis of op de gewenste feestlocatie heeft. En meedenken… dat vinden wij heel normaal!

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid