Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Biertafel + 2 banken

Biertafel 220 cm lang en 50 cm breed met twee bierbanken
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,95 (excl. btw) ( € 10,83 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Biertafel met 2 bierbanken

De smalle biertafels van 50 cm breed met bierbanken zijn een uitkomst voor vele feesten en evenementen. De biertafel en de banken zijn 220 cm lang. De banken zijn groot genoeg om met 4 tot 5 personen naast elkaar te zitten. Wij verhuren de biertafels en banken als set, deze bestaat uit 1 biertafel en 2 bierbanken. Aan een biertafel set kunnen ongeveer 8 tot 10 personen zitten.

Deze biertafel met banken nodigt uit om gezellig bij elkaar te gaan zitten en een biertje (of een cola) te drinken. Perfect dus voor een verjaardagsfeest, tuinfeest of Oktoberfest. De poten van zowel de tafel als de banken zijn inklapbaar. Lekker makkelijk te verplaatsen dus! 

Details
Aantal personen per bank 4-5 (totaal 8 - 10)
Tafel hoogte 75 cm
Bladmaat 220 x 50 cm
Bladkleur Grenen
Kleur onderstel Groen
Afmeting bank 220 x 25 cm
Hoeveel personen nodig voor opbouwen 1 persoon
Afmeting transport 1 maal 220*50*7,5 cm(biertafel) + 2 maal 220*25*7,5 cm (bierbanken)

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Après ski bar met biertap

  Après ski bar met biertap

  Huur € 125,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Biergarten spandoek

  Biergarten spandoek

  Huur € 14,75 (excl. btw)

 •  
 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid