Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Gasbarbecue powergrill

bbq barbecue grill huren
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,40 (excl. btw) ( € 47,67 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Barbecue verhuur

Wanneer u een groot buurt-, familie- of bedrijfsfeest organiseert, dan ligt een barbecue natuurlijk voor de hand. Lekker, gezellig en dankzij Ome Piet Verhuur ook heel makkelijk. Hier huurt u namelijk eenvoudig alles dat u nodig heeft. Dat is in de eerste plaats natuurlijk een barbecue. Een grote barbecue huren doet u hier eenvoudig en goedkoop.

De inklapbare barbecue van Ome Piet is zeer praktisch in het gebruik en werkt op gas. Dit scheelt gedoe met kooltjes en briketten en het eten wordt sneller en beter gaar. Bijbehorende gasflessen kunt u eenvoudig huren bij de inklapbare barbecue. Zo heeft u alles in een keer voor elkaar. U kunt zo eenvoudig een BBQ organiseren voor een grote groep mensen, zonder dat u onnodig veel tijd kwijt bent aan materiaal. Wij komen het namelijk ook brengen en ophalen, indien gewenst.

BBQ huren bij Ome Piet

Een grote barbecue huren bij Ome Piet loont. Een slagersbarbecue bij Ome Piet is in een handomdraai gehuurd. Dat kan telefonisch, maar het makkelijkste is om het gewoon online te doen. Wij zetten de voordelen van deze slagersbarbecue op een rij: 

 • Eenvoudig inklapbaar en verrijdbaar;
  Gasbarbecue met hoge productie;
  Ideaal voor buurtfeesten en personeelsfeesten;
  Al uw andere benodigdheden huurt u ook bij ons;

 Heeft u vragen of wilt u een verhuurafspraak maken via de telefoon? Bel ons dan op  072-564 04 08.

 Direct grote barbecue huren

Het bestelproces werkt bij Ome Piet heel eenvoudig. U plaatst een artikel in de offertemand en kunt dan eventueel verder kijken. Zo huurt u in een moeite ook biertafels, gasflessen, bestek en decoraties. Zelfs frisdranken, bier en wijn kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Ideaal voor een personeelsbarbecue of buurtbarbecue. U vult dan bij de aanvraag in of, en zo ja waar, u de artikelen wilt laten bezorgen en laten ophalen. Ook de huurperiode kunt u hier aangeven. U ontvangt dan snel een vrijblijvende offerte met de bezorgkosten van ons. Eventuele schoonmaakosten als u geen tijd of zin heeft om de bbq zelf schoon te maken bedragen € 65,-- per barbecue.

Details
Afmeting gebruiksklaar 1120x410x900 (l*b*h)
Inhoud Roosteroppervlak 860x260 mm (2 roosters van 430x260 mm)

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Biertafel 70 cm + 2 banken

  Biertafel 70 cm + 2 banken

  Huur € 10,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Gasfles

  Gasfles

  Huur € 23,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Café decor

  Café decor

  Huur € 75,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid