Partyverhuur|Horeca verhuur|Evenementen service|Voor particulier en bedrijf

0

Voor de transportkosten ontvangt u van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het minimumtarief voor Alkmaar is € 17.50. Het tarief voor overige plaatsen wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke u wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. Wij kunnen hiervan afwijken als wij de materialen zelf op een aan- of afvoerdag nodig hebben.

Tafelaccessoires huren om uw feest helemaal af te maken

Maak van je feest een sprookje met kandelaars en kaarslicht! Huur dé sfeermakers voor je feest eenvoudig en voordelig bij Ome Piet verhuur en party service. 

Wij verhuren alle benodigdheden om van je feest een onvergetelijk evenement te maken. Wat denk je van een rode loper voor de entree, compleet met afzetpaaltjes, prachtige gordijnen en bijpassende tafelrokken? Geen licht zo sfeervol als kaarslicht. Ook prachtig op ons witte steigerhouten meubilair. Met Ome Piet maak je een succes van je evenement!

  • Bekijk  wit vaasje decoratie

    Wit vaasje

    Huurprijs
    € 0,50 per stuk ( € 0,61 incl. BTW)
 
© Ome Piet Verhuur