Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

3D-Decorhuisje

Nostagisch decorhuisje

Meer afbeeldingen

 • decoratie huisje
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 65,00 (excl. btw) ( € 78,65 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

Nostalgisch 3D-decorhuisje

Of het nou op een Hollandse avond is of een feest met een sprookjes thema. Dit knusse decorhuisje voelt zich overal thuis.

Zo kan je het bijvoorbeeld gebruiken als postkantoortje op een Western party. Maar je kan ook net zo goed neerzetten in een winters thema. Zie je het al voor je?

De afmetingen van het decorhuisje zijn: 120 cm breed, 60cm diep en 245 cm hoog.  Het past dus makkelijk op kantoor of zelfs in je woonkamer.

Voor het opbouwen hoef je echt geen techneut te zijn. Je klapt de zijkanten open, schuift de achterwand ertussen en legt het dak erop. Een kind kan de was doen.

Over de was doen gesproken. Om het knusse sfeertje compleet te maken kan je het huisje leuk aankleden met kleine decoraties. 
Wat je dacht van een wasbord en een zinken emmer. Heb je een Amsterdams thema dan kan je er zelfs nog een origineel Amsterdammertje voor zetten.

Wil je een winters sfeertje creëren dan horen er uiteraard een paar houten schaatsen en een slee bij. Deze en nog veel meer andere leuke rekwisieten kan je allemaal bij ons huren. 

Voor het vervoer heb je een bestelbus nodig waar het decorhuisje op zijn kant in kan staan. Maar het is natuurlijk nog makkelijker als wij het bij je bezorgen. Gemak dient de mens, toch? Vraag ons gerust wat de bezorgkosten zijn.

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Bos met blokhut 5x2,5mtr

  Bos met blokhut 5x2,5mtr

  Huur € 95,00 (excl. btw)

 • Bekijk  Wasbord

  Wasbord

  Huur € 9,75 (excl. btw)

 • Bekijk  Amsterdammertje

  Amsterdammertje

  Huur € 15,00 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid