Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Kerstman op ski's (1,8 meter)

opblaas kerstman op ski's
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 35,00 (excl. btw) ( € 42,35 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
  • Bij levering (mobiele pinautomaat)
  • Bankoverschrijving
  • Ideal
Bezorgkosten
  • Bezorgkosten op aanvraag

Plaats een Kerstman op ski's voor een onvergetelijk Kerstfeest


Ben je van plan om een Kerstfeest te organiseren? Met deze Kerstman op ski's wordt jouw evenement een ware blikvanger. De kerstman wordt eenvoudig opgeblazen met een bijgeleverde blower. Dit is binnen enkele minuten gebeurd. Iedereen zal omkijken naar dit sfeervolle decoratiestuk en jouw kerstfeest zal niet snel vergeten worden.

Wil je graag meer informatie over deze opblaasbare Kerstman op ski's? Neem contact op. Ben je benieuwd naar onze opblaasbare Kerstman van 4 meter hoog? Bekijk dit product hier.
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid