Partyverhuur|Horeca verhuur|Evenementen service|Voor particulier en bedrijf

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. Wij kunnen hiervan afwijken als wij de materialen zelf op een aan- of afvoerdag nodig hebben.

Oosterse partyartikelen huren voor een uniek feest

Een tikje mysterieus en een beetje spannend. De kenmerken van een geslaagde Oosterse party. Met Ome Piet verhuur organiseer je een Oosters feest waar uw gasten nog jaren over napraten!

Onze verhuurartikelen zijn geschikt voor het inrichten en aankleden van zalen en ruimtes van elke afmeting. Breng je gasten direct in de feeststemming en huur Oosterse artikelen bij Ome Piet!

 • Bekijk  boeddha hoofd

  Boeddha hoofd

  Huur
  € 22,50 (excl. btw) ( € 27,23 incl. BTW)
 • Bekijk  Houten bakje

  Houten bakje Ø 15 cm

  Huur
  € 0,25 (excl. btw) ( € 0,30 incl. BTW)
 • Bekijk  gouden boeddha decordoek huren

  Decordoek "Gouden Boeddha"

  Huur
  € 50,00 (excl. btw) ( € 60,50 incl. BTW)
 • Bekijk  Groot vintage vloerkleed met oosters motief

  Vloerkleed 2 x 3 meter

  Huur
  € 32,50 (excl. btw) ( € 39,33 incl. BTW)
 • Bekijk  kunst palmboom huren

  Palmboom (kunst) 220 cm

  Huur
  € 19,75 (excl. btw) ( € 23,90 incl. BTW)
 • Bekijk  decordoek beach mountains

  Decordoek "Beach mountains"

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
 • Bekijk  steigerhouten witte bar

  Steigerhout bar met biertap

  Huur
  € 95,00 (excl. btw) ( € 114,95 incl. BTW)
© Ome Piet Verhuur