Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Wine Barrel Bar

Buffettafel van wijnvaten met planken
Huurprijs:

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,50 (excl. btw) ( € 47,80 Incl. BTW)
-+
OF
Betaalmogelijkheden
 • Bij levering (mobiele pinautomaat)
 • Bankoverschrijving
 • Ideal
Bezorgkosten
 • Bezorgkosten op aanvraag

De wine barrel bar bestaat uit twee wijnvaten waarop een groot blad van steigerplanken ligt. Omdat de planken onbewerkt zijn heeft het geheel een robuuste uitstraling.

Als je de hapjes op je feest op een originele manier wil presenteren kan je de wijnvat tafel huren als buffettafel (foodbar).

Door het ruige karakter komt deze bijzondere buffettafel goed tot zijn recht op bijvoorbeeld een bruiloft of bedrijfsfeest in festival thema. Maar er zijn ook klanten die de wijnvat bar als drankentafel (drinkbar)voor een ander themafeest huren.

Je kan hem trouwens ook gebruiken als een soort marktkraam op een evenement met een middeleeuws of frans thema.

De buffettafel van wijnvaten heeft een bladmaat van 250 cm x 80 cm en is 90 cm hoog. 

Heb je hier al naar gekeken?

 • Bekijk  Half wijnvat

  Half wijnvat

  Huur € 9,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Watertap 8 liter

  Watertap 8 liter

  Huur € 12,50 (excl. btw)

 • Bekijk  Wijnrek

  Wijnrek

  Huur € 17,50 (excl. btw)

 •  
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid