Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. Wij kunnen hiervan afwijken als wij de materialen zelf op een aan- of afvoerdag nodig hebben.

Sfeer idee: Tropisch

Elk moment van het jaar genieten van een heldere blauwe zee met wit strand en palmbomen. Zomers geklede mensen die swingen op tropische muziek. En dat gewoon bij je thuis of op het werk.

Bekijk >>>

Sfeer idee: Ski hut

Reken er maar op dat het gezellig gaat worden in je eigen ski hut op kantoor of in de garage. Zet je ski’s maar vast aan de kant want dat wordt natuurlijk jodelen en dijenkletsen.

Bekijk >>>

Sfeer idee: Lounge

Je eigen locatie omtoveren tot een sfeervolle party locatie is helemaal niet zo moeilijk. Onze witte steigerhouten bar en tafels helpen je voor een betaalbare prijs een heel eind op weg.

Bekijk >>>
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid