Decordoek Hawaii Beach 5 x 2,5 mtr

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 95,- excl. BTW
  •   € 114,95 incl. btw
Aantal:
- +

Decordoek Hawaii Beach 5×2,5 mtr

Van decordoek Hawaii Beach wordt je meteen vrolijk. Je krijgt meteen zin om je zonnebril op te zetten en een fruitige cocktail te drinken uit een kokosnoot. Althans, wij wel. En je gasten vast ook. Dat maakt ‘m de ideale achtergronddoek voor een zomers event!

Decordoek Hawaii Beach voor verschillende events

Met het lichtblauwe oceaanwater, het parelwitte strand en de groene palmbomen op dit decoratiedoek breng je je evenement meteen in tropische sferen. Geschikt dus als aankleding voor een zomerfeest, maar ook goed te gebruiken om de aandacht te trekken op een vakantiebeurs. Lekker veelzijdig dus!

 Sterk & duurzaam

Decordoek Hawaii Beach is gemaakt van sterk en brandvertragend frontlit PVC. Dat maakt ‘m duurzaam en veilig. En met een handig formaat van 5 bij 2,5 meter kun je dit achtergronddoek in de meeste ruimtes wel mooi ophangen. Daarbij wordt ‘ie geleverd in een handige transportkoker die je gewoon in je eentje kan tillen. Scheelt weer!

Makkelijk op te hangen

Je hoeft geen handige Harry te zijn om dit achtergronddoek op te hangen. Hij komt namelijk met een eigen telescopisch ophangsysteem. Je draait hierbij gewoon het buizenframe in elkaar en hangt het doek met de meegeleverde elastieken eraan op. Meer is het niet. Geen gedoe dus met tape of gereedschap!

Let op: dit decordoek is alleen geschikt voor binnen. Het systeem vangt buiten namelijk veel wind en kan daardoor omvallen.

Decordoek Hawaii Beach huren?

Kies het gewenste aantal, plaats het product in je offertemandje en vul je gegevens in als je alles hebt. Na je aanvraag kijken we of we op jouw data genoeg voor je op voorraad hebben en ontvang je per mail een vrijblijvende offerte. Bij akkoord worden de artikelen definitief voor je gereserveerd.

Dit product snel nodig? Voor last minute bestellingen kun je ons het best even bellen. We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar op 072 – 564 04 08.

X