Wie is Ome Piet

Ome Piet is een leuk bedrijf dat decor- en partybenodigdheden verhuurt. Wij verzorgen de inrichting en aankleding van zowel bedrijfsevenementen als familiefeestjes. Ons assortiment bestaat uit “gewone tafels en stoelen”, maar ook uit exclusieve decoraties en thema inrichtingen met bijpassende horeca apparatuur. De laatste jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in de verhuur van thema decors.

Groot geworden door klein te blijven
In 2004 is Ome Piet geboren in een boerenschuur in het Noord-Hollandse Koedijk. Het eerste artikel was een zelfgebouwde, verrijdbare bar met biertap voor eigen gebruik. Ook buurtbewoners maakten gretig gebruik van de bar en steeds vaker kwam de vraag naar meer. Van de huuropbrengsten van de eerste bar kochten we nieuwe materialen om te verhuren. Inmiddels is ons assortiment geschikt voor zowel kleine feesten als enorme evenementen.

De boerenschuur en de twee later betrokken opslagruimten in de regio hebben inmiddels plaats moeten maken voor een groot magazijn met kantoorruimte aan de Lorentzstraat 8 in Alkmaar. Onze ambitie is echter nog precies hetzelfde: dátgene bieden dat ieder feest onvergetelijk maakt. Of ons dat lukt? Reken maar!

Eigen werkplaats
Net als ‘vroeger’ in Koedijk maken wij nog steeds graag artikelen in onze eigen werkplaats. Zo kunnen wij perfect inspelen op de vraag van onze klant! Denk aan steigerhouten tafels, decorstukken, palletbars. We helpen je graag.

Internationaal
Ook buiten onze landsgrenzen timmeren we tegenwoordig aardig aan de weg. We verhuren met regelmaat decors en meubilair aan partijen in Duitsland en België. Natuurlijk zorgen we ook buiten Nederland voor eigen vervoer. Wij brengen alles wat je nodig hebt waar je maar wenst.

Voor wie?
Ome Piet is er voor iedereen die een feest wil geven. Voor organisatoren van grote en kleine feesten. Voor particuliere en zakelijke relaties. Wij verzorgen feesten en evenementen voor de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen door het hele land. Een kleine greep uit onze ervaring:

  • TV en film: De TV Kantine, Dik Trom de film, BZT-show, Life 4 You, Alles Mag Op Vrijdag, Kinderen voor kinderen, Draadstaal en de première van Gooische Vrouwen 2
  • Horeca en congrescentra: Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam, Dolfinarium Harderwijk, Schouwburg het Park in Hoorn
  • Overheid en non-profit: Kamer van Koophandel Rotterdam, Bovag in Bunnik, Politie NHN, Leger des Heils, de Sociaal Economische Raad
  • Vele particulieren: voor barbecues, tuinfeesten, bruiloften, kerstdiners, babyshowers, oud en nieuw en uitbundige verjaardagsfeesten

Bekijk gerust voor welke andere klanten we de afgelopen jaren feesten en evenementen hebben verzorgd.

Ome Piet Verhuur BV
Lorentzstraat 8
1821BR Alkmaar
Tel. 072-564 04 08
Kvk: 51302594
BTW: NL8232.09003.B01