Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Algemene huurvoorwaarden Ome Piet verhuur 

HUURPRIJZEN: Alle prijzen zijn exclusief btw , transportkosten en op-en afbouwen.

TRANSPORTKOSTEN: Voor het bezorgen en ophalen brengen wij kosten in rekening. 

OP/AFBOUWEN:  De gehuurde goederen worden in principe door u zelf op- en afgebouwd. Tegen vergoeding kunnen wij het op- en afbouwen voor u verzorgen. Deze kosten verschillen per opdracht en zijn op aanvraag beschikbaar.  

LADEN EN LOSSEN: De goederen worden in principe tot aan de voordeur op de begane grond geleverd, mits deze goed bereikbaar is met onze transportkarren. U dient er voor te zorgen dat er vrije parkeerruimte is voor het laden en lossen.

HUURPERIODE: Verlenging van de huurperiode etc. is alleen mogelijk indien dit voor aanvang van de huurperiode is overeengekomen. Indien de goederen (zonder toestemming van de verhuurder) later dan de overeengekomen huurperiode worden geretourneerd, wordt elke extra dag of deel daarvan in rekening gebracht.  

BREUK, SCHADE, VERMISSINGEN ETC.: Vanaf het moment dat de huurder de goederen in ontvangst heeft genomen is de huurder aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van de gehuurde goederen. Indien één van deze gevallen plaatsvindt, zal naast de huurprijs een vervangingsprijs in rekening worden gebracht.

VERVANGINGSPRIJZEN GLASWERK, SERVIESGOED, BESTEK, GLOEILAMPEN: Standaard glaswerk € 1,00, Bierpul € 7,50  Serviesgoed € 3,00 – Bestek € 2,00 Gloeilampen € 5,00. 

WAARBORGSOM: Voor het huren van de artikelen is het storten van een waarborgsom verplicht, welke na onbeschadigd en schoon retourneren van het gehuurde materiaal per bank zal worden terugbetaald.

BETALING: In principe dient het totaalbedrag van de order uiterlijk 14 dagen voor levering op onze bankrekening bij geschreven te zijn. Mts tijdig bij de reservering is overeengekomen dan is betaling via een mobiele pinautomaat bij levering mogelijk.

LEGITIMATIE: Legitimatie dient te geschieden met een geldig legitimatiebewijs voor het huren van onze artikelen. 

ANNULERING: Bij annulering van reeds bestelde goederen brengen wij annuleringskosten in rekening, hiervoor hanteren wij de volgende voorwaarden:

25% van het totaalbedrag bij 60 dagen of langer
50% van het totaalbedrag bij 30 tot 60 dagen
75% van het totaalbedrag bij 29 tot 7 dagen
100% van totaalbedrag bij 6 dagen of minder

VERPAKKINGEN EN RETOUR: Alle goederen dienen schoon, droog en in de meegegeven verpakking geretourneerd te worden. Indien u de goederen niet schoon inlevert, berekenen wij minimaal € 45,00 voor reinigingskosten.   

RISICO EN AANSPRAKELIJKHEID: Gedurende de huurtijd is alle risico van het gehuurde voor huurder. Verhuurder zal in geen geval voor enig zichtbaar of onzichtbaar, verborgen of niet verborgen gebrek aansprakelijk kunnen worden gesteld. Voorts is verhuurder nimmer aansprakelijk voor enige door huurder geleden vervolgschade ingeval van gebreken aan het gehuurde.

Alle geschillen voortvloeiende uit deze overeenkomst zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter van de Rechtbank Noord-Holland.

 

 

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid