Klantenservice

Veel gestelde vragen

Huurprijzen en huurperiode

De huurprijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De getoonde huurprijzen zijn voor 1 gebruiksdag. Voor meerdere dagen maken wij gebruik van een staffel. Je krijgt dan een korting op de dagprijs.
In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december en andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Offerte aanvragen en bestellen

Het handigste is als je dit via de website doet. Dit kan heel makkelijk door het artikel aan te klikken, het aantal invullen en in het offertemandje plaatsen.
Als wij je aanvraag binnen hebben kijken we eerst of er nog genoeg op voorraad is. Daarna sturen wij je via de mail een vrijblijvende offerte. Hierin staat een overzicht van de beschikbare artikelen en de eventuele transportkosten.
De artikelen worden pas definitief voor je gereserveerd als je akkoord bent met onze offerte.
Voor zgn. last minute bestellingen kan je ons het beste even bellen. Van maandag t/m vrijdag zijn wij tussen 8:30 en 17:00 uur bereikbaar op nummer 072-564 04 08.

Levering

Je mag de materialen zelf komen ophalen en retourneren in ons magazijn in Alkmaar. Het is ook mogelijk om de materialen door ons te laten bezorgen en ophalen, hiervoor worden transportkosten in rekening gebracht. Levering is door heel Nederland mogelijk. Wij zenden geen materialen via de post of een pakketdienst. Op zaterdag en zondag zijn wij in principe gesloten. In december en andere drukke periodes is het niet mogelijk om zelf materialen bij ons op te halen of terug te brengen

Bezorgkosten

Voor de transportkosten ontvang je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het minimumtarief voor Alkmaar is € 20,00. Het tarief voor overige plaatsen wordt berekend aan de hand van de afstand en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebaseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur. Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.
Wij bezorgen (en retourneren) van maandag t/m vrijdag, in december en andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken. Wij versturen geen materialen via de post

Hieronder een indicatie van de transportkosten. Dit is een totaalbedrag voor het brengen en ophalen. De exacte kosten worden berekend aan de hand van de postcode van jouw locatie.
Alkmaar € 20,00
Haarlem € 100
Amsterdam € 150
Leiden € 175
Utrecht € 225
Den Haag € 250
Rotterdam € 275
Breda € 390
Den Bosch € 400
Hengelo € 520
Venlo € 585

Betaalmogelijkheden

Bij levering (mobiele pinautomaat)
Vooruit via een bankoverschrijving
Ideal

Op- en afbouwen

De huurprijs van biertaps is inclusief het aansluiten, mits de locatie op de begane grond is en makkelijk bereikbaar is met rolcontainers. Voor de overige artikelen worden kosten voor het op- en afbouwen in rekening gebracht. Je ontvangt hiervoor altijd eerst een offerte van ons. Je mag de materialen uiteraard ook zelf opbouwen, in dat geval worden er geen kosten in rekening gebracht.

Schoonmaken

Wij ontvangen de materialen graag weer schoon retour. Een biertap hoef je alleen aan de buitenkant schoon te maken, het doorspoelen doen wij. Het glaswerk hoef je alleen maar om te spoelen en gesorteerd met de open kant naar boven in de speciale transportkratten te zetten. Wanneer je geen tijd of zin hebt om zelf de materialen schoon te maken, dan kunnen wij dit ook voor je doen. Hiervoor worden wel schoonmaakkosten in rekening gebracht.