Halloween Decordoek “Kerkhof” (5×2,5mtr)

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 95,- excl. BTW
  •   € 114,95 incl. btw
Aantal:
- +

Decordoek Kerkhof

Wat maakt jouw horror feest écht af? Een griezelig decordoek! Erg leuk voor feesten waar je een extra eng sfeertje wilt creëren. Daarnaast is het decordoek kerkhof een blikvanger op je halloween party.

Waarom kies je voor een Kerkhof decordoek?

Als je denkt aan ‘dood en verderf’, denk je al gauw aan een kerkhof. Ons Graveyard decordoek is daarom ideaal om op te hangen op jouw horrorfeest. Zorg voor een spooky sfeer en laat jouw gasten lopen tussen het grimmige kerkhof. PS. een decordoek is ook erg geschikt om te gebruiken als fotoachtergrond. Zo kun je je gasten een extra onvergetelijke ervaring geven die ze voor altijd terug kunnen halen.   

Handig om te weten

Het kerkhof decordoek heeft een afmeting van 500 x 250 cm, je ontvangt deze opgerold in een beschermkoker van  ± 300 cm. Wanneer je het doek huurt, krijg je deze inclusief ophangsysteem (pipe & drape systeem). Je kunt het doek los van de muur en het plafond plaatsen. Het doek met ophangsysteem is niet geschikt om buiten te gebruiken. Bij het kleinste zuchtje wind waait het al om. 

Combineren maar!

Het decordoek met een tafereel van een oud kerkhof zorgt al voor een enge sfeer op jouw horror party.  Maar wij geven je graag nog wat tips om je evenement tot een onvergetelijke avond te maken. Wij hebben diverse halloween rekwisieten beschikbaar om jouw bezoekers te laten griezelen. Denk bijvoorbeeld aan onze kruipende zombie of losse grafstenen. Om je het makkelijk te maken hebben wij zelfs een compleet horror sfeerpakket samengesteld.  Wil je hier advies over? Ome Piet helpt je graag verder!

Meer informatie

Wil je meer weten over het kerkhof decordoek? Neem gerust contact op. We vertellen je graag meer over dit product.