Duits decorhuisje

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 50,- excl. BTW
  •   € 60,50 incl. btw
Aantal:
- +

Duits decorhuisje

Dit grappige Duits decorhuisje neemt weinig ruimte in beslag. Je kan er zelfs in je woonkamer een gezellig sfeertje mee creëren. Het is namelijk maar 120cm breed, 245 cm hoog en 50 cm diep.

Je kan het Duits Decorhuisje per stuk huren. Maar ook meerdere zodat je leuk straatje kunt maken.
Voor nog meer sfeer kan je er een gekleurde vloerspot achter zetten. De raampjes worden dan gezellig verlicht. De spotjes kan je uiteraard ook bij ons huren.

De Duitse decorhuisjes passen vanzelfsprekend in de aankleding van een Duits Oktoberfest. Maar ook op een Après ski party komen ze goed tot hun recht. De huisjes laten zich prima combineren met Party café Winterberg die in dezelfde stijl is gebouwd. De party cafés zijn een soort van kiosk. Vanuit de grote opening aan de voorkant kan je hier drankjes en hapjes serveren. Of je zet de diskjockey erachter.

Het opbouwen is een fluitje van een cent. Gewoon de zijkanten openklappen en klaar is Kees Heidi.
Het handigste is dat wij het Duits decorhuisje bij je bezorgen. Wil je het liever zelf halen houdt er dan rekening mee dat je een flinke bestelbus nodig hebt. Eentje waar die op zijn zijkant in kan staan.

Het Duits decorhuisje is geïnspireerd op de Duitse vakwerkhuizen. Vakwerk is een manier van bouwen om muren te maken, waarbij de dragende structuur uit houten balken bestaat. Het is een soort houtskeletbouw.

Vakwerkhuizen kom je ook buiten Duitsland tegen. Uiteraard wordt deze bouwstijl ook in Oostenrijk gebruikt. Minder bekend zijn de Engelse vakwerkhuizen.

Als je toch de boel gaat versieren, kijk dan ook even naar de andere Après ski decoraties die wij verhuren. Daar zitten hele leuke items tussen die ook op een kleinere locatie voor de juiste sfeer zorgen. Van arrenslee tot koebel en nog veel meer.

X