Engelse telefooncel

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 125,- excl. BTW
  •   € 151,25 incl. btw
Aantal:
- +

Als je een Engels thema-evenement gaat organiseren dan mag de rode Engelse telefooncel niet ontbreken. Dit beroemde stijlicoon straalt een en al Britse traditie uit. Het is daarom de perfecte aanvulling op de decoratie van jouw Engelse feest. Wil je nog meer Engelse sfeer in huis halen kijk dan eens naar onze levensgrote beelden van de Engelse Guards en Bobby.

De Engelse telefooncel die wij verhuren is een zeer realistische kopie van de originele Engelse versie. Wel met het verschil dat onze uitvoering een heel stuk lichter is. Die van ons is gemaakt van hout en de Engelse van gietijzer.

Voor de sfeer hebben wij een nostalgische telefoon in de telefooncel opgehangen. Die hangt ervoor de decoratie wat inhoudt dat je daar dus niet mee kan bellen.

De afmeting van de Engelse telefooncel is 85 x 85 cm, de hoogte is 240 cm.
Tijdens het vervoer kan het dakje eraf. Zonder het dakje is de telefooncel 205 cm hoog.
Wil je de telefooncel op een verdieping gebruiken houd dan rekening met de afmeting van de lift. De Engelse telefooncel kan niet via een trap naar boven worden gebracht. Voor het vervoer is een bestelauto met laadklep nodig waar de telefoon rechtop in kan staan.

De oorspronkelijk public call box is in 1924 ontworpen door de Engelse architect Sir Giles Gilbert Scott. Ooit stonden er 73.0000 in Engeland, door de opkomst van de mobiele telefoons zijn het er tegenwoordig heel wat minder. De Britse telecomwaakhond Ofcom heeft besloten dat er nog zo’n 5000 werkende telefooncellen moeten blijven staan. Een groot deel van de telefooncellen heeft een andere functie gekregen. Bijvoorbeeld als minibibliotheek of plek waar een defibrillator hangt.

Wil je de Engelse telefooncel huren vraag dan een offerte aan. Dat gaat heel simpel. Je zet het artikel in het offertemandje, vul de gewenste lever- en retourdatum en je gegevens in. Stuur vervolgens het offertemandje naar ons op. Je ontvangt z.s.m. een offerte met de transportkosten.

X

Maak je feest compleet met deze producten

Maak je feest compleet met deze producten