Dracula

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 80,- excl. BTW
  •   € 96,80 incl. btw
Aantal:
- +

Griezelen met Dracula

Dracula is met recht ‘s werelds bekendste horrorfiguur. Er zijn verschillende films en zelfs een musical gemaakt waarin deze bloeddorstige vampier de hoofdrol speelt.

Mag Dracula ook op jouw feest de hoofdrol spelen?

Met graaf Dracula op jouw evenement zorg je gegarandeerd voor een griezelige sfeer. Dit levensgrote beeld van Dracula voelt zich het meest thuis als decoratie op horror- en halloween party’s.

Maar pas wel op! Deze vampier zet graag zijn tanden ergens in en dan bedoelen we niet in de bitterballen. Hij kan het goed vinden met onze andere griezels. Zoals magere hein en de horror monnik. Wil je het hem helemaal naar de zin maken huur dan ook ons spookkasteel. Zet Dracula naast de poort en je hebt een pracht van een horror entree.

Dracula laat zich graag kisten

Het is bekend dat Dracula graag in een doodskist slaapt. Om hem een beetje op zijn gemak te stellen vervoeren wij hem daarom in een grote kist. Dat is doodgewone houten transportkist waar verder niets engs aan is.

We brengen het beeld en de andere halloween decoraties graag bij je langs. Wil je het zelf vervoeren hou er dan wel rekening mee dat je een hoge bestelbus waar het beeld rechtop in kan staan. Een laadklep is ook aan te raden want de transportkist met inhoud is eigenlijk te zwaar om op te tillen. Het beeld zelf is 180cm hoog.

Beschikbaarheid en offerte aanvragen.

Uiteraard wil je weten of Dracula beschikbaar is op de datum van jouw evenement en wat de kosten van het bezorgen zijn. De snelste manier om een offerte aan te vragen is dat je de items die je leuk vindt in het offerte mandje zet. Je vult vervolgens de datum en je adres gegevens in. Zodra wij je aanvraag binnen hebben sturen wij je binnen een werkdag een offerte.

X

Maak je feest compleet met deze producten