Horror Bruidegom

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 30,- excl. BTW
  •   € 36,30 incl. btw
Aantal:
- +

Griezelen maar! Met deze horror bruidegom zorg je zeker voor een ongekend enge beleving. De hangende bruidegom wordt gebruikt als horror decoratie om al je bezoekers flink te laten schrikken. Loop jij snel door of waag je een poging?

Waar is de bruid?

Oei, deze hangende bruidegom is in zijn eentje aangetroffen. Maar wat is er met hem gebeurd en waar is zijn bruid? Allemaal vragen die je jezelf en je gasten kunt stellen. Heeft de bruiloft een pijnlijk einde gehad, of heeft de bruid er wellicht zelf wat mee te maken gehad? Vraag het hem zelf! Wie weet geeft hij antwoord…

De horror bruidegom op jouw halloween feest

De horror bruidegom kun je overal ter decoratie ophangen. De vraag is, waar? In de garderobe, in de gangen of op een onverwachte plek waar je je gasten zeker de stuipen op het lijf jaagt. Hoe dan ook weet je zeker dat niemand deze bruidegom vergeet. En blijf vooral niet te lang hangen, je weet nooit of hij je uit het niets vastgrijpt.

Met de horror bruidegom op de foto

Ook is het leuk voor je gasten om op de foto te gaan met de horror bruidegom.
Je zou bijvoorbeeld ons kasteel als achtergrond voor een photobooth kunnen neerzetten. Achter een van de ramen hang je dan de bruidegom. Achter het andere raam zou je nog een andere griezel zoals de horror monnik kunnen neerzetten. Voor het kasteel zet je een paar grafstenen en dat vul je verder aan met verschillende halloween rekwisieten. Lekker eng! Maar dat is toch ook de bedoeling.

Goed om te weten
De afmeting van de hangende horror bruidegom is 160 x 40 x 15 cm. De horror pop is gemaakt van plastic en stof. En is uiteraard om op te hangen. Het kan dus niet staand gebruikt worden.
Gewicht: 2 kg;

X

Maak je feest compleet met deze producten