Horror Monnik

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 32,50 excl. BTW
  •   € 39,33 incl. btw
Aantal:
- +

Wil jij je gasten pas echt de stuipen op het lijf jagen? Dat krijg je zeker voor elkaar met deze horror monnik. Want dit enge schepsel, kom je niet graag tegen. Durf jij deze horror monnik uit te nodigen op jouw halloween party?

Griezelen maar

Een griezelig skelet met een zwarte cape dat je gasten of bezoekers aan de deur opwacht en hen de weg naar binnen wijst? Met de horror monnik is dit geen enkel probleem. Je kunt de ledematen van dit skelet zoals handen, armen en hoofd vormen en aanpassen aan de betreffende situatie. Echt griezelig gevoel is onmisbaar dankzij het gedetailleerde ontwerp van de botten, handen en schedel. BRRRR!

Durf jij het aan?

De bijna levensechte horror monnik trekt zeker de aandacht van alle gasten als je deze op een goede plek neerzet. Denk aan de ingang of bij entree van de zaal. En wil je er een echt spooky sfeer  van maken? Wij maken het je graag makkelijk! Bij Ome Piet Verhuur kun je ook kiezen voor een horror sfeerpakket waarbij meerdere rekwisieten inbegrepen zitten, die goed bij elkaar passen als thema. Uiteraard is het ook mogelijk om losse decoratie te huren, bijvoorbeeld een hangende bruidegom.

Goed om te weten

Afmeting: 20 x 70 x 160 cm;
Gewicht: 1,9 kg;