Opblaas limbo dansen

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 60,- excl. BTW
  •   € 72,60 incl. btw
Aantal:
- +

Wat is limbo dansen?

De  traditionele limbo dans komt van oorsprong uit Trinidad. Het principe van het limbo dansen is dat men onder een stok (die tussen twee palen hangt) door moet dansen. Men mag hierbij niet bukken maar wel achterover hangen  en dan schuifelend onder de stok door dansen.  Iedere keer als men onder stok door is gegaan en de stok is blijven hangen, wordt de stok een stukje lager gehangen voor de volgende ronde.

Opblaas limbo.

Het opblaasbare Limbo dans spel is een speelse  variant op het bekende limbodansen dat uit Latijns Amerika komt. Bij het opblaas limbo hangt de “stok” met klittenband tussen twee grote opblaas palmbomen. Net als bij het echte limbo dansen wordt de stok iedere ronde een stukje lager gehangen.  Deze sportieve attractie kan voor verschillende feesten en evenementen gehuurd worden. Bijvoorbeeld voor een sportdag of zeskamp, het opblaasbare limbo dans spel is geschikt voor jong en oud. Het is zelfs geschikt voor mensen in rolstoel.

Leuke blikvanger voor beach party.

De twee grote opblaasbare palmbomen zijn een opvallende blikvanger  op een buurtfeest of thema dag in een winkelcentrum.   Ieder evenement krijgt een zomers sfeertje met deze tropisch uitziende attractie. Vooral op een beach party mag dit eigenlijk niet ontbreken, het voordeel om het opblaas limbo dansen te huren voor een Tropical of Hawaii party is dat de kinderen zich zullen vermaken terwijl de ouders kunnen genieten van een tropisch drankje.   

Originele entree voor Tropical party.

Je kan het opblaas limbo dans spel met de twee grote palmbomen ook huren als originele toegangspoort voor een Tropisch feest of beach party. De ingang feestlocatie valt van een grote afstand al op en het is een originele manier om jouw gasten te verwelkomen. Je kan de stok laten hangen zodat  de bezoekers dansend naar binnen kan lkomen. Maar je kan de stok (die met klittenband vast zit) ook eenvoudig verwijderen zodat je een tropische toegangsboog hebt.

X

Maak je feest compleet met deze producten