Skigondel

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 125,- excl. BTW
  •   € 151,25 incl. btw
Aantal:
- +

Wil je eruit springen met je Après ski party dan is de skigondel een aanrader. Vooral als je een leuk fotomomentje voor je gasten wilt. Op het bankje kunnen 2 mensen zitten. De deuren kunnen open. Reken maar dat dat leuke plaatjes oplevert.

Je kan de skigondel natuurlijk ook alleen voor de decoratie huren. Bijvoorbeeld als blikvanger op een beursstand of etalage.

Met alleen een skigondel kan je nog geen echt wintersportsfeertje creëren. Gelukkig hebben we genoeg winterse rekwisieten om de aankleding compleet te maken. Wat dacht je van een skirek met skilatten. Of een mooi decordoek met winters landschap.

Om het je makkelijk te maken hebben we zelfs een compleet wintersport sfeerpakket samengesteld. Hiermee haal je in een klap alles in huis om een originele sfeerhoek aan te kleden.

De cabine van de skilift is 162 cm hoog, 135 cm breed en 105cm lang. Controleer eerst goed of jouw ingang breed genoeg is. Wil je de gondel op een verdieping neerzetten, dan is het belangrijk dat er een lift is met een brede deur waar die makkelijk doorheen kan. Je kan de skigondel niet via een trap naar boven brengen.
De skigondel wordt geleverd op een pallet. Hierdoor kan het alleen via een vlakke ondergrond (zonder drempels en opstapjes) geleverd worden.

Welke soorten skiliften zijn er?

In de wintersportgebieden zijn er 3 soorten skiliften.
De sleeplift: Dit is een stang met een platte schotel die je tussen je benen plaats.
De Stoeltjeslift: Bij deze zitten er 2 of 4 stoeltjes vast aan een stang.
De gondel: Dit is het model dat wij verhuren. Het is een cabine waar je in kan zitten.

Wij hebben de gondels in verschillende uitvoeringen. Het kan gebeuren dat je een iets ander model krijgt dan op de foto staat.

Wil je een skigondel huren?

Klik dan op de rode knop “voeg toe aan offerte”. De skigondel komt dan in het offertemandje te staan. Nadat je de gewenste leverdatum en je eigen gegevens hebt ingevuld stuur je het offertemandje naar ons op. Zodra dit bij ons binnen is gaan wij kijken of alles nog beschikbaar is. Hierna krijg je van ons een vrijblijvende offerte met de transportkosten.

X