Wienerwald blokhut

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 175,- excl. BTW
  •   € 211,75 incl. btw
Aantal:
- +

Of je het Wienerwald blokhutje nou als kerstmarkthuisje wil gebruiken of in de zomer als kassahok. Het kersthuisje voelt zich echt overal thuis.

In december wordt het vooral gebruikt als gezellig kersthuisje op bedrijfsfeesten. Onder andere als kerstkraam om kerstpakketten uit te delen. Maar je kan er natuurlijk ook warme dranken uit serveren, zoals Glühwein en chocolademelk. Lekker met een scheut rum erin. Of typische wintergerechten, bijvoorbeeld warme worst of een stamppot. Om het houten kerstmarkt huisje nog meer sfeer te geven kan je het versieren met een mooie kerst guirlande met van die kleine witte lichtjes.

Kersthuisje voor je Après ski party

In de wintermaanden laat het zich ook graag zien als winterhuisje op een après ski party. Het is een leuk onderkomen voor de DJ. Maar ook om drankjes en/of eten uit te serveren.

In de zomer is het blokhutje vaak te zien op festivals waar het dienst doet als verkoop huisje van onder andere consumptiemunten. Met een beetje fantasie en leuke decoraties komt het ook goed tot zijn recht op een tropical party.

Het kerstmarkthuisje is gemaakt van massief hout en voorzien van een ruim werkblad.
De nokhoogte is 250cm. Het huisje is 265 cm breed en 175 cm diep. Het doorgeefluik aan de voorkant is 236 cm x 78 cm.

Het kersthuisje wordt in losse delen bij je afgeleverd. Het grootste onderdeel 265 cm x 200 cm. Houd hier rekening mee als je het met een lift naar boven wilt brengen. In principe leveren wij het op de begane grond af en mag je het zelf in elkaar zetten. Op zich is dat niet heel moeilijk. De losse delen zijn genummerd en voorzien van halve scharnieren. Je klikt de delen (scharnieren) in elkaar, doet er een metalen pen door en klaar is het.

Uiteraard kunnen wij het ook voor je in elkaar zetten en als de lift ruim genoeg is ook naar boven brengen. We sturen je daar graag een vrijblijvende offerte voor. Helaas is het in drukke tijden niet altijd mogelijk dat wij het voor je opbouwen of naar boven brengen.

De huisjes hebben echter wel een minpuntje. Ze zijn niet geschikt om meerdere dagen achter elkaar buiten te laten staan omdat ze niet afgesloten kunnen worden.

X

Maak je feest compleet met deze producten