Bohemian thema feest

Organiseer een uniek Bohemian thema feest

Het organiseren van een thema feest kan nogal een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar iets unieks en onvergetelijks (binnen budget). Een Bohemian thema feest is een geweldige keuze, Bohemian staat voor het vrije gevoel van de jaren 60. In deze periode hadden velen het gevoel dat alles mocht en weinig moest. Bohemian is eigenlijk ook een levenswijze die terug te zien is in kleding en interieur keuze. Het doet ons denken aan rust & vrolijkheid!


Bohemian decoratie

Decoratie is een van de belangrijkste onderdelen van elk feest, dit geldt ook voor jouw Bohemian thema feest. Bij de keuze voor de aankleding wordt voornamelijk gekeken naar accessoires zoals tapijten, kussens, tafels en stoelen gemaakt van naturelle kleuren zoals beige, groen en bruin. Het is ook leuk om bloemen en planten te gebruiken waarmee je de natuurlijke sfeer naar voren brengt. Op deze pagina ontdek jij alle decoratie stukken die je kunt gebruiken voor een onvergetelijk Bohemian thema feest.

Bohemian thema feest

 

Wat is een Bohemian thema feest?

Een Bohemian thema feest is een evenement waarop jouw gasten genieten van de vrije sfeer. Je wilt bezoekers het gevoel meegeven te kunnen ontspannen – door het opzetten van een informele setting met rustige kleuren. Er is aandacht voor kunst, muziek, mindfullness en extreem veel gezelligheid. De Bohemian decoraties geven je gasten een ontspannen gevoel en zorgen ervoor dat mensen zin hebben in plezier. Zorgen maken over formele regels… daar is dit feest dan niet voor bedoeld!

 

Evenementen

Er zijn veel leuke activiteiten die je kunt organiseren tijdens een Bohemian thema feest. Ome Piet heeft voor jou enkele voorbeelden op een rijtje gezet:

Fashion show: Laat je gasten hun boho-chique outfits showen.
Macrame workshop: Organiseer een workshop waarin je gasten leren hoe ze macrame-achtige items kunnen maken zoals plantenhangers of wandkleden.
Boho-dansles: Organiseer een dansles in boho-stijl, zoals belly dancing of hula hooping.
Live muziek sessie: Boek een live muzikant of band die bekend is met de boho-muziekstijl, zoals indie-folk of reggae, voor een onvergetelijke muziekervaring.

 

Catering

Voor de catering van een Bohemian thema feest is het belangrijk om nadruk te leggen op gezonde en verse producten. Denk aan een buffet met vers fruit, groenten, salades en quiches. Je kunt ook een foodtruck laten komen die vers bereid streetfood aanbiedt. In het geval van de drankjes kun je kiezen voor verse sappen en smoothies, maar ook biologische wijnen en bieren passen goed bij de bohemien sfeer. Maar pas de catering gerust aan naar je persoonlijk wensen, het is tenslotte jouw feest!

 

Dress code

Een dress code is niet verplicht bij een Bohemian thema feest, maar het is wel leuk als de gasten zich aanpassen aan de unieke stijl. Je kunt je gasten vragen zich te kleden met aardetinten en hippe accessoires zoals hoeden, sjaals en armbanden. Het is ook leuk om een fotobooth op te zetten met een berg Bohemian accessoires, hiermee kunnen je gasten zich verkleden met hilarische foto’s als gevolg!