Griezelige Halloween decoratie huren

Ben jij van plan om binnenkort een Halloween evenement te organiseren? Of wil je een fotobooth, filmset of een andere enge setting creëren? Bij Ome Piet Verhuur hebben wij een ruim aanbod aan Halloween decoraties om jouw ruimte om te toveren tot een griezelige omgeving. Begin met het creëren van de juiste sfeer door een van onze horror decordoeken te gebruiken (5×2,5m). Binnen no-time heb jij een donkere ruimte om te decoreren met angstaanjagende Halloween decoraties zoals zombies, lantaarns, spinnenwebben, grafstenen en meer.

De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat jouw creativiteit de vrije loop en organiseer een evenement waarbij jouw bezoekers van de schrik moeten bekomen. Bij Ome Piet Verhuur vind je alles wat je nodig hebt om het perfecte Halloween decor te creëren.

halloween decoratie huren

 

Donkere geesten: het enge verleden van Halloween

2000 jaar geleden, in een wereld, volledig anders als we deze nu kennen vierden de Kelten in Ierland en Groot-Brittannië op 31 oktober Samhain. Het oogstseizoen eindige en de winter begon, dit was voor de Kelten het einde van het jaar. Er werden grote vreugdevuren aangestoken en rituelen uitgevoerd, waarbij waarschijnlijk mensen werden geofferd. De kelten geloofden dat op deze dag, tijdens de overgang de geestelijke wereld openstond. Geesten, zielen van de overledenen en demonen staken over naar de wereld en dit moest worden verkomen. De kelten beschermden zichzelf door de boze geesten af te schrikken met maskers, vuur en lawaai.

Stap terug in de tijd naar het oude Ierland en Groot-Brittannië, 2000 jaar geleden, waar de Kelten op 31 oktober het Samhain feest vierden. Deze dag werd het einde van het oogstseizoen en het begin van de winter gevierd, dit was tevens het einde van het jaar voor de Kelten. Tijdens deze viering werden gigantische vreugdevuren ontstoken en rituelen uitgevoerd, mogelijk met offers van mensen.

De Kelten geloofden dat op deze dag de geestelijke wereld zich opende en geesten, zielen van de overledenen en demonen de kans kregen om over te steken naar onze wereld. Om dit te voorkomen, beschermden de Kelten zichzelf door boze geesten af te schrikken met maskers, vuur en lawaai. Maak je klaar om deze eeuwenoude traditie tot leven te brengen met onze Halloween decoraties. Bescherm jezelf tegen kwade geesten en vier Halloween op de juiste manier met onze decoraties!

Betreden op eigen risico: de angstaanjagende wereld van verhuur Halloween decoraties

Bij ons vind je (bijna) alles wat je nodig hebt om jouw Halloweenfeest tot een angstaanjagend succes te maken. Van decordoeken tot levensechte zombies en grafstenen, Halloween decoratie huren doe je bij Ome Piet Verhuur. Onze horror artikelen zijn perfect voor het versieren van verschillende binnen ruimten en zullen zeker zorgen voor een onvergetelijke Halloween ervaring.

De Halloween decoraties zijn perfect voor het versieren van jouw feest, maar ook voor het creëren van een enge setting voor een fotoshoot, een filmopname of een theatervoorstelling. Onze artikelen zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat verkeren. Selecteer de beste decoraties voor jouw evenement en vraag een vrijblijvende offerte aan.