Horror decoratie: het is weer tijd voor Halloween🦇

In het oude huis aan het einde van de straat, was vanavond iets bijzonders aan de hand… Een schaterlach sierde de lucht, vermengd met de geur van verse popcorn en zoet snoepgoed. Terwijl op het eerste gezicht alles zo normaal leek, zie je de rode voetsporen al voor de deuropening. Je stapt naar binnen en de lachende pompoenen verwelkomen de feestgasten van het horrorfeest! Hier, tussen de vrolijke versieringen en het gegiechel van vrienden, vervaagt de lijn tussen een griezelig avontuur en een dolle pret. Klinkt dit voor jou uitnodigend? Dan kun je nu alvast jouw horror decoratie inslaan voor hét horrorfeestje van het jaar! Ontdek hier meer.

Ome Piet verhuur maakt een horrorfeestje nog leuker

Met de horror decoratie van Ome Piet Verhuur maak je jouw halloween compleet. Je kunt je namelijk volledig onderdompelen in de horror sferen. Maar kun je nu het beste een van onze horrorpoppen kiezen of wat accessoires? Goed nieuws: je hoeft helemaal niet te kiezen!

Met ons horror sfeerpakket heb je alles in één. Dit gaat om een decordoek, tapijt en accessoires. De horror decoratie sfeerpakketten die Ome Piet verhuur aanbiedt, zijn:

Heb je vragen over ons (volledige) aanbod? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Ontdek de charme van een themafeest

Themafeesten bieden een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf in een andere wereld te wanen. Een ander voordeel van een themafeest is de voorpret die je ervaart. Ome Piet Verhuur helpt je hier graag bij! Bij ons vind je thema’s zoals Western, Oktoberfest of natuurlijk Halloween. Wij vinden details belangrijk. Daarom is Ome Piet Verhuur de partner die je zoekt bij een themafeestje!

Ome Piet’s assortiment varieert van grote decors, zoals levendige decors die een hele muur beslaan, tot kleine rekwisieten zoals cactussen en koeienhuiden. Deze variatie zorgt ervoor dat je precies kunt creëren wat je in gedachten hebt.

Verhuurinformatie horror decoratie

Weet jij al voor welke feestartikelen je gaat? Dan kun je deze gemakkelijk toevoegen aan het offertemandje, hier vind je het totaaloverzicht van de items die je leuk vindt. Lees deze goed door en verzend vervolgens je offerte.

Ome Piet komt hier zo snel mogelijk bij je op terug op basis van onze voorraad. Vervolgens ontvang je van ons via de mail een vrijblijvende offerte. Hierin vind je het overzicht van de beschikbare artikelen en eventuele transportkosten. De artikelen worden pas definitief voor je gereserveerd zodra je akkoord bent. Heb je een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en neem contact met ons op als je vraag niet beantwoord is.