Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|Voor bedrijf en particulier

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. Wij kunnen hiervan afwijken als wij de materialen zelf op een aan- of afvoerdag nodig hebben.

Contact

Lorentzstraat 8
1821BR Alkmaar
Tel. 072-564 04 08
Email: klantenservice@omepietverhuur.nl
Kvk: 51302594
BTW: NL8232.09003.B01

Klantenservice

Huurprijzen en huurperiode
De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De getoonde huurprijzen zijn voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. Wij kunnen hiervan afwijken als wij de materialen zelf op een aan- of afvoerdag nodig hebben.
Bestellen
U kunt de materialen telefonisch bestellen of via deze website. Maar u mag uiteraard ook bij ons langskomen om persoonlijk uw bestelling door te geven (graag wel even van te voren bellen).
Wanneer u materialen via deze website besteld, ontvangt u van ons eerst een offerte. Pas nadat u de offerte heeft goedgekeurd worden de materialen definitief voor u gereserveerd. Een bestelling via deze website dient 48 uur voor levering bij ons binnen te zijn. Voor zgn. last minute bestellingen kunt u het beste tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar op nummer 072-564 04 08.  
Levering
U mag de materialen zelf komen ophalen en retourneren in ons magazijn in Alkmaar. Of u kunt de materialen door ons laten bezorgen en retour halen, hiervoor worden transportkosten in rekening gebracht. Levering is door heel Nederland en België mogelijk. Wij zenden geen materialen via de post of een pakketdienst. Op zaterdag en zondag zijn wij in principe gesloten.
Bezorgkosten
Voor de transportkosten ontvangt u van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het minimumtarief voor Alkmaar is € 17.50. Het tarief voor overige plaatsen wordt berekend aan de hand van de afstand en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebaseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur. Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. 
Op- en afbouwen
De huurprijs van biertaps is inclusief het aansluiten, mits de locatie op de begane grond is en makkelijk bereikbaar is met rolcontainers. Voor de overige artikelen worden kosten voor het op- en afbouwen in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor altijd eerst een offerte van ons. U mag de materialen uiteraard ook zelf opbouwen, in dat geval worden er geen kosten in rekening gebracht.
Schoonmaken
Wij ontvangen de materialen graag weer schoon retour. Een biertap hoeft u alleen aan de buitenkant schoon te maken, het doorspoelen doen wij. Het glaswerk hoeft u alleen maar om te spoelen en gesorteerd met de open kant naar boven in de speciale transportkratten te zetten. Wanneer u geen tijd of zin heeft om zelf de materialen schoon te maken, dan kunnen wij dit ook voor u doen. Hiervoor worden wel schoonmaakkosten in rekening gebracht. 

<!-- ///////////

 

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid