Oktoberfest aankleding

Verhuur van Oktoberfest aankleding

Ben jij op zoek naar een verhuur partij van te gekke Oktoberfest aankleding? Bij Ome Piet Verhuur, huur jij een volledige inrichting voor een onvergetelijk Oktoberfest. Met onze decoratie bouw jij binnen mum van tijd iedere ruimte om tot een werkelijke ‘bierstube’. Met een decordoek, bar, tafel + krukken en feestverlichting heb je het gevoel alsof je terecht bent gekomen op een waar Oktoberfest. Ontdek welke decoratie stukken passen bij jouw evenement en geniet samen met alle feestgangers van de Duitse feestsferen, proost!Oktoberfest decoratie

Tijdens het Oktoberfest wordt er grandioos uitgepakt, de aankleding van de evenementen zijn sierlijk en vrolijk. Aan het plafond hangen kleurrijke banners en overal staan houten kraampjes opgesteld waar je dranken en eten kunt halen. Bij Ome Piet Verhuur vind je alles wat je nodig hebt om deze écht authentieke sfeer na te bootsen. Of je nu een groots of kleinschalig feest organiseert, onze Oktoberfest aankleding zorgt ervoor dat alle feestbezoekers met onvergetelijke herinneringen naar huis gaan. Bekijk alle Oktoberfest aankleding, van traditionele bierbanken, tafels, decorhuisjes, barren en spandoeken.

Hoe en waar wordt het Oktoberfest gevierd

Oktoberfest is een wereldberoemd feest dat jaarlijks plaatsvindt in München, Duitsland. Het feest duurt ±16 dagen, van de laatste zaterdag van september tot de eerste zondag van oktober. Tijdens dit feest dragen mannen traditionele Lederhosen en vrouwen dragen een Dirndl. Op het feestterrein word je verwelkomd door ware Oktoberfest aankleding en kun je genieten van bier uit de regio, en andere Duitse specialiteiten, zoals bratwurst.

Bier wordt geschonken in grote, 1 liter glazen genaamd ‘Maßkrug’. Naast dat er wordt genoten van het drinken en eten wordt er veel gedanst op live muziek in de biertenten. Op veel plekken, ook in Nederland wordt het Oktoberfest gevierd. Wil jij een succesvol Oktoberfest feest organiseren vergeet dan niet voldoende Maßkrüge en bratwursten in huis te halen!