Partyverhuur|Horeca verhuur|Evenementen service|Voor particulier en bedrijf

0

Voor de transportkosten ontvangt u van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het minimumtarief voor Alkmaar is € 17.50. Het tarief voor overige plaatsen wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke u wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. Wij kunnen hiervan afwijken als wij de materialen zelf op een aan- of afvoerdag nodig hebben.

Bamboe meubilair huren voor een tropisch gevoel

Direct in tropische sferen met bamboe meubilair! Je zonnige beach party of swingend Caribisch feest begint bij Ome Piet. Naast het bamboe meubilair verhuren wij een compleet assortiment tropische decoratiematerialen. Van palmboom tot strandhuis. Yeah baby!

De verhuurartikelen voor het organiseren van een party in tropische sferen zijn geschikt voor het inrichten en aankleden van zalen en ruimtes van elke afmeting. Voor het huren van bamboe statafel, barkrukken en parasol zit je goed bij Ome Piet!

 • Bekijk  statafel van bamboe

  Bamboe statafel (rond)

  Huurprijs
  € 13,75 per stuk ( € 16,64 incl. BTW)
 • Bekijk  bamboe barkruk met rugleuning

  Bamboe barkruk

  Huurprijs
  € 4,95 per stuk ( € 5,99 incl. BTW)
 • Bekijk  Tropische cocktail bar van bamboe met rieten dakje

  Tropische cocktailbar

  Huurprijs
  € 75,00 per stuk ( € 90,75 incl. BTW)
 • Bekijk  3 delig tropisch kamerscherm van bamboe

  Bamboe kamerscherm

  Huurprijs
  € 12,50 per stuk ( € 15,13 incl. BTW)
 • Bekijk  bamboe parasol met statafel

  Statafel incl. parasol

  Huurprijs
  € 45,00 per stuk ( € 54,45 incl. BTW)
 
© Ome Piet Verhuur