Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Barkrukken huren om je feest compleet te maken

Op zoek naar barkrukken voor feest of evenement? Klassiek, stapelbaar of van speciaal materiaal als bamboe of steigerhout? Ome Piet heeft het!

Mix en match met Ome Piet! Onze witte steigerhouten barkrukken passen perfect bij onze stijlvolle witte statafels. En dat geldt ook voor onze rustieke lijn en de stapelbare barkrukken. Kortom, begin je feest bij Ome Piet? Succes verzekerd!

 • Bekijk  Donkerbuine houten cafe barkruk

  Barkruk Thonet

  Huur
  € 2,50 (excl. btw) ( € 3,03 incl. BTW)
 • Bekijk  stapelbare barkruk

  Barkruk stapelbaar

  Huur
  € 2,75 (excl. btw) ( € 3,33 incl. BTW)
 • Bekijk  witte steigerhouten barkruk

  Barkruk wit steigerhout

  Huur
  € 4,75 (excl. btw) ( € 5,75 incl. BTW)
 • Bekijk  bamboe barkruk met rugleuning

  Bamboe barkruk

  Huur
  € 4,95 (excl. btw) ( € 5,99 incl. BTW)
 • Bekijk  laag krukje wit steigerhout

  Lage kruk wit steigerhout

  Huur
  € 3,75 (excl. btw) ( € 4,54 incl. BTW)
 • Bekijk  klein krukje van bruin steigerhout

  Kruk rustiek steigerhout 45cm

  Huur
  € 3,75 (excl. btw) ( € 4,54 incl. BTW)
© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid