Terug naar overzicht

Feestlocatie in stijl aankleden

Of je nu thuis een feest geeft of een evenement organiseert op een externe locatie, de aankleding van de feestlocatie is een belangrijk detail om de juiste sfeer en beleving te creëren voor jouw gasten. Gelukkig zijn er opties genoeg bij Ome Piet Verhuur voor de aankleding van jouw feestlocatie!

Ome Piet Verhuur heeft van alles in huis voor het organiseren van een spetterend feest! Van tafels, stoelen en een bar tot een biertap, thema decoratie, groene planten en nog veel meer.

Meubilair en aankleding huren voor een bijzonder evenement in jouw feestlocatie

De eerste vraag is, hoe groots wil je het aanpakken? Ga je er een groot evenement van maken met een tap en bar? Gaat er gedanst worden? Of wordt het een intiem diner met vrienden en familie? Afhankelijk van het soort evenement kun je bepalen wat voor meubilair je nodig hebt. Hangen jouw gasten graag aan een statafel? Of zijn er (ook) gasten die liever willen zitten? Voor iedere gelegenheid kun je passend meubilair huren bij Ome Piet.

Tafels en stoelen, voor ieder wat wils!

Zo bieden we een rijkelijk assortiment aan zitmogelijkheden. Kies voor leuke stoelen, bankjes, krukken of een combinatie daarvan. We verhuren praktische klapstoelen, sfeervolle bistrostoelen, vintage diner stoelen en verschillende barkrukken. Ook tafels huren doe je bij Ome Piet Verhuur. We verhuren grote rustieke tafels, klaptafels, salontafels, leuke bistrotafeltjes, hippe tafels van steigerhout, biertafels met banken maar ook professionele vergadertafels voor een zakelijk evenement.

Sta-tafels en barkrukken

Wanneer je een feest organiseert met wat te eten erbij, is het wel zo fijn als iedereen z’n bord kwijt kan en plek heeft om te zitten of te staan. Sta-tafels zijn dan ideaal! Gasten kunnen er lekker aan hangen en het neemt veel minder ruimte in beslag dan een grote tafel met stoelen. Bovendien kun je er barkrukken in alle soorten en maten bij zetten voor degenen die graag willen zitten. Handig toch! Je hebt de keuze uit hippe steigerhouten statafels in wit of bruin, grotere bartafels, bruine kroeg sta-tafels of nog een leuk idee plaats een aantal hoge wijnvaten als handige tafel.

Een bar voor jouw sprankelende drankjes

Bij een goed feestje mag een koud drankje niet ontbreken. Een moderne of juist rustieke bar waarop je koude biertjes, sprankelende frisdranken en speciale cocktails kunt uitstallen, huur je bij Ome Piet Verhuur. Wil je dat je gasten zelf een lekker biertje kunnen tappen? Ook biertaps zitten in ons assortiment!

Zelfservice met een eigen (thema)bar en buffetkraam

Te leuk zijn deze marktkramen die dienst doen als buffetkraam om jouw hapjes en drankjes op uit te stallen. Kleed je feest of evenement aan met een kraam die perfect past bij jouw evenement. Kies bijvoorbeeld voor een nostalgische marktkraam of buffetbalie. En hoe geestig is het om haringkar, snackmuur of blokhut in een bepaald thema te huren? Keuze genoeg!

Groen decoratie in de zaal

Het oog wil natuurlijk ook wat. Geef de ruimte waarin het evenement plaatsvindt een groene look met een aantal grote (kunststof) planten. Daarmee creëer je meteen een toffe sfeer! We hebben verschillende maten planten te huur die verkrijgbaar zijn in gave witte of bruine houten plantenbakken of plantenbakken van pallethout.

Tover de ruimte om met thema decoratie

Wil je extra uitpakken? Tover je locatie dan om tot een feestlocatie in een bepaald thema! Ome Piet heeft decoratie mogelijkheden om jouw ruimte te kleden. Ga bijvoorbeeld voor een ski feest met gondel en skilatten aan toe. Waan je op een tropisch oord met palmbomen en een strandtent, Of wat dacht je van een Bohemian feest, een bruine kroeg setting of een vintage party. Laat je inspireren door alle waanzinnige mogelijkheden die er zijn!

Ome Piet denkt met je mee voor de aankleding van jouw feestlocatie!

Op onze website https://www.omepietverhuur.nl/categorieen/meubilair/ vind je het complete assortiment aan meubilair. Kan je wel wat advies gebruik of heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Ome Piet denkt graag met je mee!

 

 


aankleding feestlocatie