Partyverhuur|Decorverhuur|Evenementen Service|

0

Voor de transportkosten krijg je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Alkmaar (postcode 1821BR). Het tarief wordt berekend aan de hand van de afstand, de hoeveelheid materialen welke je wilt bestellen en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebasseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur, Voor levering in de centra van grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. This is the payment method. Leveren is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere leveringstijden of levering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Retournering is in principe van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 - 16:00 uur. Voor andere tijden of retournering op zaterdag of zondag, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. De getoonde prijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De huurprijzen zijn in principe voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen worden de materialen 1 dag voor gebruik geleverd en 1 dag na gebruik geretourneerd. Voor gebruik In het weekend worden de materialen in principe op vrijdag geleverd en op maandag weer geretourneerd. In december of andere drukke periodes kunnen wij hiervan afwijken.

Met onze rekwisieten kan je jouw evenement tot in het kleinste detail aankleden. Je kan de props huren voor de decoratie van je themafeest. Maar de attributen komen ook goed van pas om de setting voor een foto shoot of leuke fotobooth aan te kleden, je buffet origineel te decoreren of om een beurstand tot in de puntjes in te richten. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het doen.

Zorg voor details met vintage rekwisieten

Een thema geeft sfeer en herkenbaarheid aan een feest of evenement. Juist daarom is het belangrijk om een thema niet half aan te pakken. Het juiste decor, een gethematiseerde bar, het is al een heel eind in de goede richting. Maar het zijn de laatste kleine details die het thema zijn geloofwaardigheid geven en sfeer verzekeren. Ben je op zoek naar de complete aankleding voor je themafeest of evenement? Of wil je wat leuke props en rekwisieten huren voor een fotobooth? Bij ons mag je naar hartelust je eigen pakket van rekwisieten en accessoires samenstellen.

Alle decors en rekwisieten voor je thema feest op één adres

Als je toch bezig bent met de organisatie van een leuke happening, dan huur je bij ons net zo makkelijk al het andere dat je nodig hebt. Zowel alles om je evenement aan te kleden, als diverse praktische benodigdheden. Denk aan meubilair of biertap, al dan niet in thema. Zo huur je alles via één adres en dat scheelt in de organisatie.

Maatwerk in rekwisieten verhuur

Bij ons krijg je zoveel of zo weinig als je zelf wil. Huur decors, bars, gebouwen, decordoeken- of panelen voor langs de muren en alle andere vormen van thema-aankleding die je je voor kunt stellen in één bestelling. Ben je juist op zoek naar enkele specifieke accessoires en heb je de rest van het evenement al op poten staan? Dat is natuurlijk ook geen probleem. Maak het zo uitgebreid als je zelf wil. Inclusief bezorging en op- en afbouw, of juist het zelf ophalen van je artikelen. Wij zijn je graag van dienst.

Wij zijn gespecialiseert Er zijn oneindig veel denkbare rekwisieten om te huren. Wellicht dat je dat wat je zoekt nog niet gevonden hebt of een vraag hebt over ons aanbod. Aarzel niet om ons in zo’n geval te bellen of te mailen. Wij helpen je graag aan het juiste product of beantwoorden jouw vraag.

© Ome Piet Verhuur - Privacy en cookie beleid