1001-nacht decor Ali Baba

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 185,- excl. BTW
  •   € 223,85 incl. btw
Aantal:
- +

‘Sesam, open U!’ is een toverspreuk uit het sprookje Ali Baba en de veertig rovers. Van een afstand ziet Ali baba hoe de deur in een berg open gaat als een roverhoofdman de spreuk uitspreekt. Lukt het jou ook om de deur van het 1001-nacht decor Ali Baba te openen?

Wij denken van wel. Sterker nog, zelfs zonder spreuk kan je de deur van het 1001-nacht decor Ali Baba open krijgen. De deuren van dit decorstuk kunnen namelijk gewoon met de hand open en dicht worden gedaan.
Het Ali Baba decor is eigenlijk een soort poort. Je kan deze voor een bestaande ingang zetten. En op die manier een originele entree voor je evenement creëren. Helemaal in de stijl van een 1001-nacht sprookje.

Uiteraard kan je het Ali Baba decor ook gewoon als zaal decoratie gebruiken. Als je genoeg ruimte hebt kan je het zelfs combineren met het 1001-nacht decor Sinbad en Aladdin. Op die manier kan je een sfeervol oosters pleintje creëren. Om het af te maken kan je het verder aankleden met vloerkleden, Marokkaanse poefs, Arabische thee tafels en palmbomen.

Het 1001-decor Ali Baba wordt in losse delen geleverd. Als het is opgebouwd dan is het 330 cm breed en 325 cm hoog. Het langste onderdeel is 250 cm lang. Houd daar rekening als je het decor met een lift naar een verdieping wilt brengen. Meet voor de zekerheid de lift even op. In principe leveren wij het op de begane grond af. Tegen meer kosten kunnen wij het ook naar boven brengen, tenminste als de lift ruim genoeg is. Via de trap kunnen wij het niet voor je naar boven brengen, dat mag je zelf doen.

Wil je het 1001-nacht decor Ali Baba huren?

Vraag dan een offerte aan. Dat gaat heel simpel. Je zet het artikel in het offertemandje, vul de gewenste lever- en retourdatum en je gegevens in. Stuur vervolgens het offertemandje naar ons op. Je ontvangt dan z.s.m. een offerte met de transportkosten.

X

Maak je feest compleet met deze producten