Café tafel en stoelen

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 37,50 excl. BTW
  •   € 45,38 incl. btw
Aantal:
- +

Gezelligheid is troef in een Hollands bruin café. De inrichting doet een beetje denken aan een ouderwetse huiskamer. De aankleding bestaat meestal uit donker bruine kroeg tafels en stoelen vaak met oubollige kleedjes en plantjes in koperen bloempotjes.

Houten caféstoelen en tafels horen dus helemaal in het bruine kroeg thema Of je nu de sfeer van een Amsterdams bruin café of een Hollandse dorpskroeg wilt creëren, bruine cafétafels en stoelen horen daar gewoon bij. Ze zijn trouwens ook reuze handig als je een Pubquiz organiseert. Op je werk, bij je thuis of waar je maar wilt.

Om de sfeer van een bruine kroeg compleet te maken is het leuk om de ruimte verder aan te kleden met rekwisieten. Hang bijvoorbeeld een paar nostalgische schilderijen op. “De Zigeunerin” en “Dorus Rijke” (de beroemde zeeman met zuidwester) mogen eigenlijk niet ontbreken. Een oud blaasinstrument of oude scheepsbel passen ook prima in het plaatje.

De bruine kroeg tafel met 4 stoelen verhuren we als set. De tafel is 76 cm hoog (eettafel) en het blad 80 x 80 cm. De stoelen zijn niet stapelbaar en passen niet in een personen- of stationwagen. Het beste is een bestelauto waar ze rechtop in kunnen staan. Of je laat ze door ons bezorgen dat is nog makkelijker.

Voor de doorgewinterde kroegtijgers die liever hoger zitten kan je ook bartafels met barkrukken huren. Uiteraard ook in de donkerbruine notenkleur. Zowel de hoge als de lage tafels zijn ook goed te gebruiken in een saloon op een Western party.

Wil je de bruine kroeg tafel en stoelen huren?

Klik dan op de rode knop “voeg toe aan offerte”. De bruine kroeg tafel en stoelen komt dan in het offertemandje te staan. Nadat je de gewenste leverdatum en je eigen gegevens hebt ingevuld stuur je het offertemandje naar ons op. Zodra dit bij ons binnen is gaan wij kijken of alles nog beschikbaar is. Hierna krijg je van ons een vrijblijvende offerte met de transportkosten.

X

Maak je feest compleet met deze producten