Chalet Mayrhofen (decorhuisje)

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 175,- excl. BTW
  •   € 211,75 incl. btw
Aantal:
- +

Met dit leuke Tiroler decorhuisje heb je heel wat sfeer in huis. De Oostenrijkse gemütlichkeit straalt ervan af. Rood witte gordijntjes voor de ramen, haardhout voor de deur. Het lijkt net of der Anton ieder moment thuis kan komen. Of naar buiten komt! Want de deur van chalet Mayrhofen kan open en dicht.

De deur kan trouwens kan zowel links als rechts geplaatst worden. Daardoor kan je het huisje voor bijna iedere ingang neer zetten. Je creëert daarmee een originele entree in de stijl van het Après ski of oktoberfest thema.

Uiteraard kan het ook gewoon binnen staan. Bijvoorbeeld voor de deur van je kantoor, langs een wand in de kantine of op een plek die jij leuk vindt. Omdat het maar 220 cm hoog is past het ook in lage ruimtes. Het is ook heel leuk als kersthuisje in een levensgroot kerstdorpje.

Het decorhuisje wordt in acht losse delen geleverd. Deze staan in een rolcontainer. In principe leveren wij het op de begane grond af.
Wil je het op een verdieping gebruiken? Hou er dan rekening  mee dat het langste deel 240cm is. Dat is een onderdeel van het dak. Controleer daarom goed of de lift wel ruim genoeg is. Via een trap naar boven brengen is wat lastiger. Maar misschien heb je een paar sterke collega’s die willen sjouwen.

Het opbouwen is niet echt moeilijk. Als je een klein beetje handig bent gaat dat helemaal goed komen. Je kan het ook door ons laten opbouwen. Dan brengen wij het uiteraard ook met de lift voor je naar boven. Voor de extra kosten maken we graag een vrijblijvende offerte voor je.

Eenmaal opgebouwd is het Oostenrijkse chaletje 375 cm breed, 65 cm diep en 220 cm hoog. Je kan het nog verder aankleden met verschillende rekwisieten. Wat dacht je van een ski rek of houten slee. Op onze Après ski pagina staan nog veel meer leuke decoraties om de aankleding verder af te werken.

X

Maak je feest compleet met deze producten