Decorpaneel Sneeuwpop

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 35,- excl. BTW
  •   € 42,35 incl. btw
Aantal:
- +

Een warm, knisperend haardvuur en een gezellig kerstmuziekje. Ben je op zoek naar dat gevoel en wil je zo’n gezellige winterse sfeer creëren op een borrel? Dan is decorpaneel Sneeuwpop de perfecte decoratie! Wil je weten of dit wat voor jou is en of we nog bijbehorende decoraties hebben? Blijf dan zeker even op deze pagina hangen.

De sfeermaker van een themafeest

Het decorpaneel Sneeuwpop heeft de afmetingen van 120 x 240 cm. Prima om in grote of kleinere ruimtes neer te zetten dus! Onze decorpanelen kunnen zelfstandig staan. Dit komt door de houten steun die circa 60 cm uitsteekt aan de achterkant. Mocht je geen ruimte hebben voor de steun, dan kun je het decorpaneel gemakkelijk tegen de muur aanzetten. Beide opties zijn er in ieder geval. ☃️

Vind je alleen een decorpaneel als decoratie saai? Dan kun je als aanvulling voor het decorpaneel Alpenweide kiezen. Zet Frosty de Sneeuwman of een gezellige opblaas sneeuwpop er naast en de borrel kan helemaal in sfeer beginnen! 🍺

Borrel of beurs?

Of je nu een beursstand aan wilt kleden of een gezellige borrel organiseert: in beide gevallen zijn de decorpanelen natuurlijk een echte toevoeging! De (feestelijke) toon is direct gezet zodra de eerste gast binnenkomt. Wil je in één keer de hele ruimte aankleden? Dan kun je het beste voor een sfeerpakket kiezen. Zo is sfeerpakket wintersport of sfeerpakket ‘skihut’ een echte sfeermaker voor de winterse borrel!

Decorpaneel Sneeuwpop

Kies jij ervoor om het winterse decorpaneel Sneeuwpop te huren? Of ga je liever voor een andere wintersport decoratie? Wij verhuren diverse decoraties voor verschillende prijzen. Vervolgens kun je deze gemakkelijk toevoegen aan het offertemandje. In het offertemandje vind je het totaaloverzicht van de items die je leuk vindt. Lees deze goed door en verzend vervolgens de offerte! De offerte is altijd vrijblijvend. Bij ons zit je nergens aan vast.

Zodra je aanvraag binnen is, hoor je van ons of het product nog beschikbaar is. Vervolgens ontvang je van ons via de mail een vrijblijvende offerte. Hierin vind je het overzicht van de beschikbare artikelen en eventuele transportkosten. De artikelen worden pas definitief voor je gereserveerd zodra je akkoord bent. Heb je een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en neem contact met ons op als je vraag niet beantwoord is.

X