Decorpaneel Alpenweide

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 65,- excl. BTW
  •   € 78,65 incl. btw
Aantal:
- +

Decorpaneel Alpenweide

Stel je voor: je komt de ruimte binnen en je waant je direct in de idyllische schoonheid van de Alpen. Op de achtergrond zie je decorpaneel Alpenweide. De witte bergen en het groene gras met de grazende koeien komen prachtig naar voren. Het brengt je natuurlijk helemaal in de wintersport sferen. Meer weten over de decorpanelen en andere thema decoraties die je bij Ome Piet Verhuur kunt huren? Blijf dan zeker even hangen!

De charme van decorpaneel Alpenweide

De voorbereidingen voor jouw (après ski) feestje gaan de goede kant op zodra je het decorpaneel Alpenweide in huis haalt. Het decorpaneel heeft een totale afmeting van 240 x 240 cm en bestaat uit twee panelen. Door de steunen aan de achterkant kan het decorpaneel los van de muur staan. Het grote voordeel van het decorpaneel Alpenweide is dat je hem voor meerdere momenten kunt gebruiken. Of het nu over de aankleding van een beursstand of een gezellige borrel gaat, het kan in beide gevallen.

Decorpaneel Alpenweide neemt weinig ruimte in beslag terwijl het een onbezorgde sfeer met zich meebrengt. Wacht dus niet langer! Maak van je volgende feestje een onvergetelijke ervaring met een vleugje Alpenmagie. 

Bij decorpaneel Alpenweide hoort…

Maak het feestje compleet met onze andere decorpanelen in après-ski stijl. Zo kun je ook kiezen voor decorpaneel skigondel en decorpaneel sneeuwpop. Naast het decorpaneel kun je bij ons terecht voor meer aankleding die naadloos aansluit op het themafeest. Heb je voldoende ruimte? Dan kun je ook voor het sfeerpakket wintersport kiezen. In dit pakket vind je alle winterse sfeermakers in één pakket.

Huur decorpaneel Alpenweide bij Ome Piet Verhuur omdat…

Decorpaneel Alpenweide of andere wintersport decoraties? Wij verhuren diverse decoraties voor verschillende prijzen. Vervolgens kun je deze gemakkelijk toevoegen aan het offertemandje. In het offertemandje vind je het totaaloverzicht van de items die je leuk vindt. Lees deze goed door en verzend vervolgens de offerte! De offerte is altijd vrijblijvend. Makkelijker kan niet, toch?

Zodra je aanvraag binnen is, hoor je van ons of het product nog beschikbaar is. Vervolgens ontvang je van ons via de mail een vrijblijvende offerte. Hierin vind je het overzicht van de beschikbare artikelen en eventuele transportkosten. De artikelen worden pas definitief voor je gereserveerd zodra je akkoord bent. Heb je een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen en neem contact met ons op als je vraag niet beantwoord is.

X