Engelse Bobby

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 80,- excl. BTW
  •   € 96,80 incl. btw
Aantal:
- +

Door de helm valt de Engelse Bobby van een afstand gelijk op. Hij is daarom dan ook een bekende verschijning in de straten van Engelse dorpen en steden. Omdat de Bobby zo typisch Brits is kan je bij ons een beeld van de Engelse politieagent huren. Je kan deze gebruiken als decoratie op een evenement met een Engels thema. 

Het levensgrote beeld van de Engelse Bobby is 183 cm hoog. Het is gemaakt van polyester en weegt zo’n 25 kilo.

Wanneer je genoeg ruimte hebt en grootser wilt uitpakken met de Engelse decoratie kijk dan eens naar onze andere thema rekwisieten. Bijvoorbeeld onze Engelse telefooncel. Ook al zo’n bekende verschijning in het Engelse straatbeeld. Samen met de Engelse politieagent kan je hier een typisch Engels tafereel mee creëren. 

Of de beelden van de Engelse wachters (Engelse Guards). Dat zijn ook van die typische Britse iconen. Ze zijn perfect om de decoratie van een Britse thema feest compleet mee te maken.

Hoe komt de Engelse Bobby aan zijn naam?

De term Bobby is een populaire bijnaam voor de Engelse politieagent. De naam is afgeleid van Sir Robert (Bobby) Peel.

Hij was minister van Binnenlandse Zaken, later is hij ook nog Premier geweest. In de 19e eeuw reorganiseerde hij de politie van London. Zijn koosnaam was “bobby” en die wordt nu nog steeds gebruikt als onofficiële term voor een Engelse politieagent.

Engelse Bobby huren?

Plaats de Bobby in het offertemandje. Vul de gewenste lever- en retourdatum in. En hierna jouw gegevens en die van de locatie. Vervolgens stuur je het offertemandje naar ons op. Wanneer dit bij ons binnen is, controleren wij of alles nog beschikbaar is. Je krijgt daarna, uiterlijk de volgende werkdag, een vrijblijvende offerte met de transportkosten. 

Wanneer de offerte naar je zin is en je hiermee akkoord gaat reserveren wij de Engelse Politieagent definitief voor je.

X

Maak je feest compleet met deze producten

Maak je feest compleet met deze producten