Kasteel

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 20 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 575,- excl. BTW
  •   € 695,75 incl. btw
Aantal:
- +

Kasteel decor staat als een huis

Zoals de Engelsen zeggen: “My home is my castle” zeggen we bij Ome Piet: dit kasteel staat als een huis. En dat doet het zeker. Dit indrukwekkende kasteel decor is maar liefst 7,5 meter breed, 3 meter hoog en 120 cm diep. Daar kan je de locatie van jouw evenement toch aardig mee aankleden. Ons kasteel voelt zich op verschillende themafeesten thuis. Je kan het huren als spookkasteel op een Halloween horror party. Voor een fantasie party als sprookjeskasteel of als burcht op een middeleeuwse avond.

Kasteel met vorstelijke entree

Je kan het kasteel huren om als decor langs de muur zetten. Maar het is ook gaaf om het als ingang te gebruiken. De deuren kunnen open en dicht. Je kan ze zelfs omdraaien zodat ze van binnen naar buiten opengaan of andersom van buiten naar binnen. Het is maar net wat het beste uitkomt.

Om de entree nog statiger te maken kan je het combineren met de kasteelpoort en het kasteelhek. Als je daar ook nog eens een paar Royal Guards naast zet dan worden je gasten toch wel heel erg vorstelijk onthaald.

Lekker griezelen bij het spookkasteel

Griezelen en Kastelen hebben iets met elkaar. Zo heeft het spookhuis op de kermis altijd het uiterlijk van een kasteel. En Dracula niet te vergeten, die woont in een griezelkasteel.

Met een paar horror rekwisieten maak je van ons kasteel decor een echt spookkasteel. Hang bijvoorbeeld de horror bruidegom achter een van de ramen. Standaard zitten er zwarte platen achter de ramen maar die kan je eenvoudig weghalen.

Is het je nog niet eng genoeg zet dan grafstenen en magere hein voor het kasteel.

Transport en opbouwen van het kasteel

Het kasteel decor wordt in losse delen vervoerd en afgeleverd. Voor het transport staat het op 3 rolkarren van 250cm lang en 3 pallets. Wil je het decor op een verdieping neer zetten houd er dan rekening mee dat de lift groot genoeg is. Om alles te vervoeren is een vrachtwagen met laadklep nodig en een laadruimte van minimaal 6 meter.

Het opbouwen is wel even een dingetje. Dat mag je uiteraard zelf doen, maar omdat het een behoorlijk gevaarte is kan je dat beter aan ons over laten. Voor de kosten voor het opbouwen en transport sturen we je graag een vrijblijvende offerte.

X

Maak je feest compleet met deze producten