Kroeg statafel met 4 barkrukken

Waarom Ome Piet?
Compleet!
Van biertap tot thema decoratie
Niet over één nacht ijs
Altijd eerst een vrijblijvende offerte
Op locatie geleverd.
Bezorgkosten op aanvraag
Deskundig
Ruim 19 jaar ervaring
  • Huurprijs: € 33,50 excl. BTW
  •   € 40,54 incl. btw
Aantal:
- +

De sfeer in een bruine kroeg wordt voor een groot deel bepaald door het meubilair. Neem nou bijvoorbeeld de kroeg statafel met barkrukken. Dat zijn nou van die typische meubels die je in bruine cafés tegenkomt.

De gezelligheid van een bruine kroeg kan je ook bij jou thuis of op het werk creëren. Stel je eens voor hoe leuk het zal zijn wanneer je je eigen locatie omtovert tot een bruin café. Om die sfeer te bereiken kan je om te beginnen de kroeg statafel met barkrukken huren.

De statafel is 110 cm hoog en het blad heeft een doorsnee van 75 cm. Er worden 4 barkrukken bij geleverd die 80 cm hoog zijn en 37 cm in doorsnee zijn. Ze zijn gemaakt van hout en hebben een donkerbruine kleur. De tafel en barkrukken mogen niet in de openlucht staan. Onder een afdak of tent is geen probleem.

De hoge statafel met barkrukken kan je prima combineren met onze lage café tafels en stoelen. Als je daar een ouderwets kleedje op legt en daar een koper bloempotje met plantje opzet begint het al aardig op een bruine kroeg te lijken.

De kroeg statafel met barkrukken is ook heel geschikt voor een western party. Reken maar dat de cowboys hier gezellig aan kunnen zitten met een lekker drankje. De statafel wordt ook wel pokerbar genoemd. Dus grote kans dat de kaarten op tafel komen.

Ook voor een pubquiz is de statafel met barkrukken goed te gebruiken. Ze zijn handig omdat je er stuk papier en een pen op kan leggen. Maar ook omdat ze natuurlijk helemaal passen in de sfeer van een pub.

Een kroeg statafel met barkrukken huren?

Plaats dan de kroeg statafel met barkrukken in het offertemandje te staan. Geef daarna aan wat de gewenste leverdatum is. Hierna vul je eigen gegevens en die van de locatie in. Vervolgens stuur je het offertemandje naar ons op. Zodra dit bij ons binnen is gaan wij kijken of alles nog beschikbaar is. Hierna krijg je van ons een vrijblijvende offerte met de transportkosten.

X